КЛИНИКА ИННОВАЦИЯ отзывы

Отзывы Клиника Инновация. Онкологическая клиника ИННОВАЦИЯ – это специализированная клиника ЖЕНСКОГО ЗДОРОВЬЯ. Миссия Клиники Инновация...
3.8
115 562 просмотра
  • Лариса
    18 декабря, 2014 год
    Вельмишановні працівники клініки «Інновація». Я дуже вдячна Вам всім за прискіпливу увагу до проблем пацієнта, за моральну, психологічну підтримку і Вашу ввічливість та людяність.



    Поєднання цих якостей дало змогу нам повернути оптимізм, надію і впевненість на одужання і майбутнє щасливе життя.



    Передопераційний період, операція та супроводження після операції перевищили всі наші сподівання.



    Щиро висловлюємо подяку доктору чудовому хірургу Сільвестрову Максиму Олександровичу, головному лікарю Тетяні Володимирівні, її вміння та професіоналізм дало можливість забезпечити надію на одужання. Шота Йосипович чудово також, як хірург, як людина приділяє уваги пацієнту і забезпечує професіональне лікування.



    Взагалі усі працівники клініки потребують щирої подяки за їх доброзичливість та професіоналізм. Відмінно забезпечують допомогу, чистоту, заботу пацієнта як в стаціонарі так і в клініці в цілому.



    Щиро вдячна Вам Павло Юрієвич за вашу не тільки моральну підтримку, а також і матеріальну, яку ви надаєте в трудну хвилину. Бажаю Вам всім крепкого здоров`я, щастя на довгі роки.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ