МЕДИКОМ отзывы

Отзывы о Медиком. Клиника Медиком - это точная диагностика и эффективное лечение. Поликлиника для детей...
4.6
144 875 просмотров
  • Наталія
    10 августа, 2015 год
    Шановний Ігоре Вадимовичу! Моя приятелька лікувалася у хірургічному відділенні Вашої лікарні "Медиком" і я приходила її навідати. Що я чула і бачила: старша медична сестра - Соляник Інна Володимирівна, родом з Донбасу, дуже зневажливо ставилася до своїх підлеглих медсестер українок, принижувала їх гідність, говорячи, що вони ніщо в цьому місті. Пацієнти все бачать та чують, тому репутація Вашої клініки може бути затьмарена. Медичні сестри, середнього віку українки, у хірургічному відділенні дуже обізнані професіонали і вони не заслуговують на образи тільки тому, що вони не зі сходу. Такий прояв прихованого сепаратизму у Вашій лікарні неприпустим. Надіюся, що Ви та Ірина Вікторівна зрозумієте мої слова та приймете до уваги. Такий зараз час, що треба бути дуже обережним у своїх діях та висловах. Н.Євтушенко.

    • MEDIKOM
      17 августа, 2015 год
      Доброго дня, шановна Євтушенко Наталія! Дякуємо Вам за звернення, за активну громадянську позицію та небайдужість. Ми постійно працюємо над якістю послуг та сервісу для пацієнтів, при цьому велику увагу приділяючи відповідності умов праці персоналу та формуванню і підтриманню дружнього та комфортного мікроклімату у колективі. Нам дуже важливі відгуки пацієнтів та відвідувачів клініки. Для з»ясування деяких деталей, викладених у Вашому заерненні, прошу Вас зв»язатися зі мною за телефоном колл-центру 503 7777. З повагою, директор ТОВ «Фірма Медіком» Бачинська Ірина Вікторівна.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ