ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL отзывы

Отзывы о ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL. Сеть клиник «Оксфорд Медикал» - это оператор...
4.2
621 412 просмотров
  • Гость
    27 ноября, 2012 год
    Прийшов на консультацію до проктолога, оплатив, потім все зробили, озвучили діагноз і ціну за подальше лікування 3500 гр. Дали якусь мазючку невідомого походження (просто біла бутилочка) і якийсь рекламний прспектик і сказали заплатити наперед за лікування. На питання чи можна заплатити пізніше, безпосередньо перед лікуванням відмовили, мовляв "ну ми ж вам вже мазючку дали..." і т.п. Я вніс предоплату 1000гр.

    Потім проконсультувавшись з іншим лікарем я передумав у них лікуватись і мені сказали щоб забрати гроші (лікування не починав!) треба написати заяву яку вони будуть розглядати 10 днів. Дзвінок з клініки (тільки після того як я нагадав про заяву) днів через 8 - "гроші не віддамо..." .Причину відмови не пояснили, хоча за законом я маю повне право забрати гроші.

    От така от канторка цей оксфорд....
    • Михайло Петрович
      28 декабря, 2012 год
      Погоджуюсь з Вами, що це 100% намахалово і здирання грошей на рівному місці. Звертався на лікуання до уролога, і з порогу перж ніж оглянути мене та провести обстеження, всучили прайс на лікування хронічного простатиту, якого в мене аж ніяк не виявилось. Але, ж, типу, лікують, ліки дають і т.п. Заплатив 1000 грн., за супер розрекламоване обстеження, яке від сили потім зрозумів тягне максимум на 400-500 грн. не більше. І по своїй наївності вніс передоплату за лікування. Мені прописали ліки (свічки, та таблетки) Одна з них баночка, а-ля ізраїльского походження, без хім.складу та будь-якої інфи в неті, і звичайні свічки ціною в аптеці, як дізнався всього 18.90 грн... А лікування коштує за все про все аж 5500 грн. Короче, я після того всього зрозумів, хто такі Оксфорд Медікал і з чим їх їдять. (Львів)

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ