ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL отзывы

Отзывы о ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL. Сеть клиник «Оксфорд Медикал» - это оператор...
4.2
621 414 просмотров
  • Марина
    17 февраля, 2014 год
    Доброго дня! В Оксфорд Медікал Хмельницький ми з чоловіком відвідали гінеколога та уролога, хотіли здати аналізи, перевірити чи все гаразд зі здоров'ям. Це жах, а не клініка!!!!!!!!!Гінеколог веде себе трохи зверхньо, огляд 125 грн., але він швидше для галочки, подивилася, взяла мазки. Всі аналізи 720 грн.(лікар сказала, що це весь комплекс аналізів, але аналіза на мікрофлору ніхто не зробив, хоча це потрібно). Я зразу попросила скинути результати на ел.пошту (наміру там лікуватися в мене не було, просто думала, що там хороше обладнання і результати будуть точними, а виявилося, що аналізи вони роблять в СІНЕВО, де все наполовину дешевше, якщо б знала це то зразу в Сінево і пішла б), вони не дуже зраділи, але через день скинули результати на ел.пошту. Чоловікові подзвонили, що все готово він теж попросив скинути на пошту, лікар відмовився і сказав, щоб він прийшов. В чоловіка виявили незначну інфекцію нічого серйозного. Уролог сказав, що лікування буде коштувати майже 6000 грн., після того як чоловік сказав, що в нього немає зараз таких грошей лікар перевернув листочок і сказав, що лікування за іншим принципом буде коштувати біля 3000 грн. з тим самим результатом.То ЩО ЦЕ?????????!!!!!!!!!!!Просто викачують гроші...можна і за менші гроші вилікуватися????!!!!!!!Де професіоналізм??????!!!!Чоловік забрав результати, зараз лікуємося у іншого приватного лікаря, ціни НАБАГАТО менші, лікування хороше. Для здоров'я нічого не жаль, але викидати гроші на вітер не потрібно. Не відвідуйте цю "КЛІНІКУ". Можна знайти хорошого приватного лікаря(уролога, гінеколога) і там здати аналізи та вилікуватися. Одна РЕКЛАМА!!!!!!!
    • дима
      26 ноября, 2014 год
      марина а можно номер телефона приватного врача?
    • Гость
      27 мая, 2014 год
      Пiдскажiть будь-ласка де ви потiм лiкувались
    • Гость
      6 марта, 2014 год
      А в якій ви клініці лікувались і чи є там проктолог?
    • Анжела
      24 февраля, 2014 год
      Досить дивно... Читаю, і таке враження, що я лікуюсь зовсім в іншій клініці... Мені подабається і лікар, і лікування. Персонал ввічливий, лікування мені допомогло, болі зникли. Через тиждень буду здавати контрольні аналізи, які входять у вартість лікування. І ще приємна річ - мені дали подарунковий сертифікат у відділення косметології та знижку на прийом у будь-яке інше відділення клінікі. Приємно!
      Бажаю Вам, Оксфорд Медікал Хмельницький, процвітання та успіху!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ