Черкез Сергей Валентинович отзывы

Черкез Сергей Валентинович отзывы. Черкез Сергей Валентинович - автор методики разработал и протестировал свою собственную...
4.6
18 727 просмотров
  • надежда львовская обл.
    10 мая, 2017 год

    лечение синдрома Дауна

    Надежда из Львова прислала вот такой вот отчет о нашем лечении синдрома Дауна- 10.05.2017:

    Довгі роки відчаю,безсилля і безрезультатність найновіших і самих дорогих ліків,змінила надія і реальні результати в покращенні психо-фізичного стану мого синочка (в нас синдром Дауна).

    З першими каплями настойки №1 дитина ніби пробудилась.Він почав цікавитись іграшками і самостійно бавитись конструктором,став більш уважним і терпеливим.

    При прийомі настойки №3 почав вживати більше слів,рахувати,вивчив пори року,дні тижня.

    Неймовірно чудовий результат нам дала настойка №23.В дитини ніби не було ніякого діагнозу.Він уважний в навчанні,висиджує з хорошим результатом заняття з вчителями,спілкується,бавиться,постійно поповнює запас слів,майже повністю самостійний.

    Ми пройшли вже 3 курси лікування і постійно тішать нові досягнення і результати.На даний момент,дякуючи Сергію Валентиновичу і запропонованим ним настойкам,мій синочок закінчує 2 клас Загальноосвітньої Школи,де його люблять і підтримують.Тож найщиріша подяка лікарю-цілителю від Бога.Здоров'я йому,довгих років життя і плідної й такої потрібної праці,яка зцілює наших дітей і дає шанс на повноцінне життя.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ