Медицинский Центр NOVO отзывы

Отзывы о Медицинский Центр NOVO. Медицинский Центр NOVO - квалифицированное медицинское учреждение, в котором предоставляется...
3.9
17 188 просмотров
  • Гость
    5 апреля, 2018 год

    Послугою не задоволена!

    Декілька днів тому записувалася на прийом до лікаря на МРТ. Вартість послуги складала 1600 гривень.

    Записали мене на 17:00. Прийшла я у 16:40 і у стійки реєстрації я уточнила час прийому. Мене повідомили, що приймуть о 17:00 без запізнень. Поки я очікувала, поза чергою пройшли 6 людей і мене таки не прийняли. Ці люди були записані після мого прийому. На питання "Скільки мені ще потрібно очікувати? " відповіли, що попередня зайняла більше часу, ніж вони розраховували і тому мене 'пропустили' в черзі. Тому мене прийняли останньою.

    У договорі, котрий мені дали підписати, не було вказано жодних послуг, котрі мені надавали. Лише було зазначено, що я віддаю гроші, як добровільний внесок.

    Після першого обстеження мене покликав лікар і спитав чи все гаразд. 'Добровільний внесок' був оплочений.

    Мені сказали, що дадуть диск з томографією і так як я живу близько - щоб я прийшла за результатами, натомість не отримаю їх на електронну пошту.

    Після того, як я вже майже вийшла, до мене вибігла дівчина з реєстратури. Була якась перенервована, ніби у мене щось надзвичайно серйозне захворювання. Вона сказала, що мене покликала завідуюча. Мені сказали, що наполегливо радять пройти повторно томографію, але з контрастом, вартість котрої складає ті ж 1600 гривень.

    Я сказала, що у мене таких коштів немає, на що мені сказали, що гроші це не проблема і можна забрати результати після оплати другого обстеження.

    Після вихідних, вони видзвонюють як коллектори, хоч і казали, що можна забрати результати до кінця місяця.

    Дзвонили не тільки на всі телефони, котрі були вказані, але й на незрозуміло звідки отримані телефонні номери моїх родичів.

    Вимагали терміново здійснити оплату.

    Бо як це так, цитую : "За Ваші результати буде платити завідуюча?".

    Результати першого обстеження я так і не отримала, хоч він і був оплочений повністю.

    Цю лікарню дуже не рекомендую.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ