Роддом г. Вышгород отзывы

Отзывы о Роддом г. Вышгород. Родильный дом в г. Вышгороде находится на базе Вышгородской центральной...
4.5
76 008 просмотров
  • Марина
    13 января, 2017 год
    Всім привіт:) Народжувала в грудні 2016.

    Спочатку про вагітність. З першого дня коли я дізналась що вагітна то вже була впевнена на 100% в тому що пологи відбуватимуться у Вишгородському пологовому відділенні і буде керувати пологами Таборовець Микола Іванович. Так як вагітність мені давалась не легко я постійно була під наглядову лікаря Таборовця, всі рекомендаціі' по збереженню вагітності я отримала від нього. Також я відвідувала школу для вагітних, яку проводив лікар - це мені дуже допомогло не боятись самих пологів та бути обізнаною в тому що може відбуватись.

    Тепер про самі пологи. Вагітність була переношена і вже всі знали що пологи будуть важкі. Я це розуміла, але не очікувала що під час пологів настільки буде важко і я просто втрачу голову і здоровий глузд:) Від самого початку і до кінця підтримував і контролював процес лікар Таборовець. Тільки він був впевнений в тому що пологи пройдуть природнім шляхом і до операційної справа недійде. Так воно й було, я вивела з терпіння всіх але народила сама.

    Пологами задоволена, дуже вдячна всім хто допомагав мені в цей час. Окремо хочу подякувати завідуючій пологовим відділенням за те що вона з увагою відноситься до кожної породіллі та кожного дня особисто всіх оглядає. Ще дуже вдячна медсестрам, які допомогли з дитиною та навчили як правильно доглядати за немовлям. Умови в пологовому хороші, є можливість перебувати в палаті з партнером.

    РЕКОМЕНДУЮ всім Вишгорородське пологове відділення і лікаря Таборовця Миколу Івановича.

    Дуже дякую особисто лікарю Таборовцю за здорову дитину та професійно виконану роботу.

    PS: я впевнена що другу дитину буду народжувати у Вишгородському пологовому та в лікаря Таборовця.

Последние отзывы

Читать все отзывы
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ