Шидловский Анатолий Юрьевич отзывы

Шидловский Анатолий Юрьевич отзывы. Хирург-оториноларинголог, сурдолог, фониатр Медицинского центра "Довголіття родини". Записаться на прием к...
4.5
18 709 просмотров
  • Inna
    22 января, 2016 год
    Ніколи такого не робила і не думала, що буду писати лист–скаргу на лікаря!

    Але сьогодні зі мною трапилася така ситуація, яка була не дуже приємною!!!!!!

    Зранку 22.01.2015 я ненароком розірвала майже повністю мочку вуха, і тому після приходу на роботу відразу набрала СК «Уніка», щоб мене записали на прийом до лікаря, який би міг зашити мочку!

    Мене дійсно швидко записали до лікаря - ЛОРа, який погодився мені допомогти!

    Я записалась на 12-00 в дану клініку!

    Приїхавши туди мене направили до лікаря в 245 каб. (якщо я не помиляюсь)на першому поверсі!

    Мене покликав лікар і, сівши переді мною, почав розповідати, як він сказав «по-чесному», що він не зацікавлений в тому, щоб обслуговувати мене по страховці, так як і інші лікарі, ніби їм з цього нічого немає! І в нашій країні це не прижилось і сама розумію, як в нас навчились вирішувати все! Я визнаю, що не правильно вчинила ,коли залишилась! Але я хотіла як найшвидше все зробити, адже була налякана!!

    Тому сказав що результат його роботи, буде залежати від того як, я йому віддячу! Я перепитала, чи цю операцію покриє страхова - на що він знову повторив, вище вказану фразу!

    Мені ж сказав, що зашиватиме мене за мої кошти, суму не вказав, але наголошував,що як вважатиму за потрібне! (зазвичай це до 500 грн) -подяка лікарю!

    Говорив, що страхова покриє лише його консультацію, потім попросив колегу принести нитки, щоб почати дану операцію, кажучи, що знайде сто причин на те ,чому він не зашив (я так розумію для страхової), але після того як пройшла операція, наголошував на тому, що робота хороша, а не аби як (ну не так як по страховій).

    Я по страховому полісу в клініках ще не лікувалась, тому й подумала, що дану операцію вона не покриває, а так як мочку потрібно було зашити поки свіжа рана, вирішила не вагатись!

    Дійсно вухо зашите гарно, але перед тим як збиралась піти, він назвав мені суму до сплати, йому до кармана 1500,00 грн, при цьому кажучи, що зазвичай бере 3000,00 грн, мені ніби за пів ціни, я щей здивувалась!

    Пізніше сказав пройти до кабінету, в якому сидить оператор, котрий узгоджує, що саме було проведено для пацієнта (не звернула уваги, як цей відділ називається !).

    Вони набрали страхову і сказали, весь спектр послуг, які були надані мені, і я почула, що операцію також страхова покриває, і дуже мене це здивувало. Тому я перепитала, скільки це обійдеться для страхової, вона сказала, що близько 1000 грн+-!

    Але ця жінка (оператор), дуже хороша, вона відразу зрозуміла, що не просто так цікавлюсь, тому перепитала, чи нічого я не платила лікарю, спочатку я подумала, що краще нічого не казати про оплату, але пізніше вона почала наполягати на тому, що я нічого не маю платити, все покриває страхова, і на якість операції це ніяк не впливає. Тоді я їй розповіла, як все було! Вона сказала, що всі витрати покриває страхова!!!

    Пишу це для того, щоб до цього лікаря по страховій нікого ніколи не направляли, адже коли люди приходять до лікаря через страхову, вони не завжди мають при собі кошти, і взагалі він міг і більшу суму назвати, якої при мені б не було. Можливо спеціаліст він хороший і кандидат наук, але людина він не совісна!

Последние отзывы

Читать все отзывы
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ