ЭСПИКОЛ БЕБИ отзывы

Эспикол Беби отзывы, инструкция, цена. Препарат Эспикол Беби - средство в виде капель для перорального...
4.7
33 394 просмотра
  • Пользователь оставил свой отзыв анонимно
    4 декабря, 2018 год

    Еспікол нам допоміг

    Препарати від колік і газів для дітей є двух видів: одні містять в собі олію кропу і фенхелю (укропна вода, Бейбі калм), а діюча складова інших це симетикон (Еспумізан, Боботик тощо). Я вибрала Еспікол бебі через те, що він містить і симетикон, і олію кропу і фенхелю, тобто 2 в 1.
    Слід зауважити, що я давала його не так, як сказано в інструкції (по 20 крапель перед кожним годуванням і за потреби на ніч), а лише 20 крапель на ніч, бо сильні приступи в нас були з 4 ранку і до 7. Таким чином приступи перемістились на пізній ранок і стали набагато легшими, так, що з ними можна було боротись гімнастикою, вправами "складочка", "велосипед" тощо.
    Один недолік препарату: дуже великі його витрати. Якби я давала його по інструкції, то одного флакону вистачало дня на три. Крім того, препарат не розрекламований і не ходовий, тому аптеки його не беруть (я забрала останні флакони в двух аптеках Хмельницького, в інших аптеках його і не було)
    Достоинства Препарат містить два діючих компоненти - симетикон і укропну воду
    Недостатки Велика витрата препарату, а отже, велика вартість
Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще медикаменты, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ