Макаров Георгий Георгиевич отзывы

Отзывы о Макаров Георгий Георгиевич. Врач-хирург, начальник отделения малоинвазивных технологий Центрального госпиталя СБУ. Записаться на...
1.8
3 977 просмотров
  • 19 декабря, 2018 год

    видалення жовчного міхура

    Я з людей, які страшенно бояться лікарень і лікарів. От гляне на мене лікар - і все, хочеться забитися в найдальший куток. Але рано чи пізно доводиться набиратися сміливості і йти здавати аналізи, адже біль то дуже неприємна штука.
    З Георгієм Георгійовичем усе було не так. Я прийшла до нього з купою аналізів і вірою в те, що можна уникнути оперативного втручання. На жаль, не можна було. Але завдяки цій чудовій Людині я йшла не на операцію, а на косметичну процедуру. Такої доброзичливості, підтримки і професіоналізму я не забуду довіку.
    Та й це ще не все. Мало того, що Георгій Георгійович сам надзвичайний профі, увесь колектив відділення невідкладної хірургії - це цілісна команда, до якої входять привітні і щасливі люди. Дай їм усім, Боже, многая і благая літа.
    Ви ще боїтеся лікарів? Тоді вам тільки сюди!
    Достоинства комфортабельні палати, оперативність дій, доброзичливий персонал

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ