Лаборатория "Лакмус" отзывы

Отзывы о Лаборатория "Лакмус". Лаборатория "Лакмус" выполняет лабораторные исследования гарантируя качество по европейским стандартам, точность...
2.2
7 861 просмотр
  • 20 февраля, 2019 год

    Від працівника "Лакмусу"

    1. Матеріал кожні 3 години доставляється для виконання оперативно і без затримок з будь- якого пункту забору міста так як ми знаходимося по пр. Відродження.
    2. "Аналіз не вийшов" - такого не буває. Бувають моменти, коли не дотримуються правил підготовки до обстежень, як результат - хильозна сироватка, яка може дати хибний результат, тому ми просимо здати кров повторно.
    3. ДІТИ - повторно, коли здається капілярна кров і утворюється згусток. Ми попереджаємо батьків, що краще здавати розгорнутий аналіз крові з вени навіть дітям, так як капілярна кров має схильність до утворення згустків.
    4. Якщо вас на пункті забору по місту буде зустрічати адміністратор, реєструвати рецепціоніст, а забір проводити окрема медична сестра, ціна обстеження зросте принаймні втричі. Ви готові? На вул. Травневій працює дві медичні сестри, при бажанні можна завжди звернутися туди.
    5. На усіх пунктах забору дотримуються правил асептики і антисепки та працюють в рукавичках.
    6. Будь-які конструктивні претензії, запитання вислухають за офісними телефонами
    (050)183-30-36
    (096)938-62-76
    Тут можна почути рецепцію, лаборанта, який виконав ваш аналіз та керівництво. Ми завжди відкриті для спілкування, дбаємо про якість та інформативність, про це знають всі, хто обслуговується у нас. Телефонуйте, питайте, пишіть на нашій сторінці у ФБ.

    Усім здоров'я!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ