Васьков Константин Сергеевич отзывы

Васьков Константин Сергеевич отзывы. Кандидат медицинских наук, врач - уролог, Оксфорд Медикал Житомир. Записаться на...
2.7
6 516 просмотров
  • 2 июля, 2019 год

    Брехун і здирник

    Якщо вам просто потрібно викинути гроші тоді приходьте в медичний заклад Оксфорд медікал Житомир до "лікаря" Васькова. Вам призначать всі аналізі які можливо тільки призначити. Ви будете ходити на консультації до лікаря декілька разів а в кінці вам навіть діагноз не скажуть. Був на консультації в уролога Васькова, цю людину навіть лікарем важко назвати, це такий собі рекетир із 90-х. Ходив на консультації 3(три) рази, а він мені навіть діагноз не поставив. Сказав що йому все зрозуміло що лікувати це буде коштувати 16000 гривень іди плати будем лікувати. А що лікувати я навіть не знаю. На всі питання він мені відповідав «Немає довіри немає лікування» також призначив якісь таблетки із інтернету, на питання як їх приймати відповів: «прочитаєш в інструкції або в інтернеті пошукаєш». Не дав мені ні заключення ні інформації яке лікування потрібно, виходить що я просто викинув гроші на вітер. Оксфорд медікал це нормальний лікар по вашим міркам?
    У вас не медичний заклад а просто заклад по зароблянню грошей. Дуже шкода що я потрапив до вас, тепер нікому не буду рекомендувати цю шарашкіну контору!

    Шкода що не можна відповісти на відгук в гуглі. Мені відповіли що вони поставили остаточний діагноз, але це брехня. "лікар" Васьков просто користується своїм положенням і розводить на гроші людей! Оксфорд медікал Житомир жахливий медичний заклад!
    Достоинства відсутні
    Недостатки це не лікар це брехун який користується своїм положенням
    • Роман
      16 октября, 2019 год
      Наче у воду дивлюся. Ваш коментар абсолютно моя історія, єдине, що на наступні консультації я не піду. Дякую, що впевнився, що мені не здалося.
    • Гость
      16 октября, 2019 год
      Наче у воду дивлюся. Ваш коментар абсолютно моя історія, єдине, що на наступні консультації я не піду. За один прийом, не маючи купи призначених аналізів на руках і з УЗД без будь-яких відхилень в тій області - діагноз хронічний простатит. Ніколи не скаржився на це, а тут таке враження, що з дитинства чи як.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ