ОН Клиник Полтава отзывы

Отзывы о ОН Клиник Полтава. Медицинский центр "ОН Клиник Полтава"
4.5
115 423 просмотра
  • Валентина
    23 июля, 2019 год

    Дякую лікарю та клінікі

    Звернулася у Вашу клініку з підозрою на молочницю. Пройшла повне обстеження (аналізи, кольпоскопия). Виявили ерозію, яка перетворювалася в дисплазію шийки матки. Було запропоновано провести радіохвильову терапію, яка потім була зроблена. Лікування виявилось ефективним, патологія була вилікувана. На даний момент я цілком здорова. За проведене обстеження дякую Свинчук Олені Миколаївні. Також дякую клінікі за комфортні умови.
    • Ответ представителя Доброго дня, Валентино. Вдячні Вам за відгук. Кольпоскопія в даний час — один з найбільш інформативних методів діагностики. Саме завдяки цьому способу діагностики можна виявити безліч проблем на початковому етапі, тим самим уникнути розвитку ускладнень і погіршення ситуації. Важливо зазначити, одним з самих сучасних та безпечних методів терапії ерозії шийки матки є радіохвильове лікування.
      Переваг у даного методу чимало: безболісність, швидкість, максимальна
      точність впливу на зону ураження. Не залишає рубцевих змін, не порушується анатомічна будова шийки матки, для лікування достатньо однієї процедури. Будемо раді допомогти в разі необхідності та бажаємо міцного здоров'я.
      Служба контроля качества 30 июля, 2019 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ