Британский офтальмологический центр отзывы

Отзывы о Британский офтальмологический центр. Британский офтальмологический центр в г. Киеве специализируется на диагностике и...
4.7
77 717 просмотров
  • 10 декабря, 2019 год

    Нарешті окуляри не потрібні!

    Дуже довго наважувалася зробити корекцію. Порівнявши відгуки та ціни з іншими кліниками, вибрала Британський остальмологічний центр. Про вибір не пожалкувала.
    Звертайтеся на Вайбер/Воцап 0668278840 або на пошту [email protected], можу відповісти на питання стосовно операції та надіслати купон на знижку 500 грн.
    У кліниці процес добре налаштований, навіть є відчуття конвеєрності, про яке можна почитати у відгуках. Що на вас чекає, якщо ви будете робити тут корекцію?
    Спочатку діагностика та консультація з лікарем, на це піде години дві. У кінці повідомлять, чи показана вам лазерна корекція. Якщо так, то її можливо зробити у той же день. Важливо заздалегідь підготувати до лікаря усі питання, що вас цікавлять, бо далі все відбуватиметься швидко.
    На операційному поверсі перед вами у черзі буде ще кілька людей, що по-своєму може заспокоїти, бо будете бачити, що нічого страшного не відбувається, усі виходять із новим зором і червоними очима)
    Коли черга дійде до вас, вся процедура займе хвилин 10. Закрапають очі для місцевої анестезії, трохи почекаєте та залишиться найцікавіша частина. На операційному столі проведите хвилин 5. Вам поставлять повікотримач, зроблять лоскут на роговиці та посвітять лазером секунд 10. Болю не буде зовсім.
    Пізніше проводиться післяопераційне обстеження, вам виписують краплі та відправляють додому. Перші години очам буде дуже дискомфортно через дику сухість - це треба просто перетерпіти, бо далі буде тільки краще: зір покращуватиметься, а дискомфорт минатиме.
    Бажаю успіху всім, хто планує робити корекцію тут чи в будь-якій іншій кліниці!
    Фото к отзыву о Британский офтальмологический центр

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ