МЕДПРОФЦЕНТР отзывы

Отзывы о МедПрофЦентр. МедПрофЦентр - многопрофильное медицинское учреждение открытое в 2011 году.
2.7
25 032 просмотра
  • 8 марта, 2020 год

    Клініка "ужасна"

    Добрий день. Хотілося б поділитися своїми враженнями від відвідування даної клініки. записалася на прийом до гінеколога Дубенець на узі 39 неділь вагітності, для обстеження плоду, матки та плаценти. Почну з того що адміністратор не повідомила мені що вони переїхали на іншу адресу і от я приходжу і цілую замок.( Та і сьогодні на сайті вказана стара адреса) По друге під час узі лікар взагалі нічого не проговорюючи водила 20 хв. по животу та щось собі записувала. Запитала з якою ціллю роблю узі, я відповіла що в 37 неділь поставили діагноз кальценоз плаценти, тому і роблю. На що вона сказала "так есть кальценоз" ВСЕ, БІЛЬШЕ нічого не сказала. Проте що есть обвиття пуповиною не сказала, бо і я цього не сказала. Ну думаю поговоримо після узі та ні вона мене відвела до рецепшену і пішла. Я була в шоці. Компетентний лікар на такому сроці повинна мені розкласти все по полочкам( в якому стані матка, плацента, серцебиття плоду і т.д.) я такого ще не бачила. Потім зрозуміла чому до них можна записатися сьогодні на завтра як в інших клініках все заповнено до квітня місяця. Чоловік запитав "ну що, що сказав лікар" а в мене ступор бо лікар мені нічого не сказала. Я б ще змирилась якби це була державна поліклініка там всі не довольні та злі на цілий світ. Ну вибачте ребята гребете нормальні гроші,а обов'язки свої не виконуєте,як так. І ще, в кабінеті були рукавички був розчин для дезінфекції рук. Лікар до мене вийшла з попереднім пацієнтом її відпустила мене запустила, руки не обробила рукавички не вдягла і почала робити узі. Це жах. Спочатку я хотіла ще там влаштувати розборки, а потім подумала що краще я буду кожного свого знайомого попереджати що від цієї клініки хай не чекають нормального компетентного та професійного обстеження.
    Достоинства Красиве нове приміщення
    Недостатки Все інше недоліки
    • Анна Шейко
      27 июня, 2020 год
      Не робіть висновки про клініку лише по одному лікарю. Так нею я теж була невдоволена, але інші лікарі на вищому рівні вже 2,5 років відвідуємо сімейного лікаря всією сім'єю, також були в дерматолога, гастроентеролога все супер.
    • Марія
      3 июня, 2020 год
      Ви записались на УЗД?,тому й виконали Вам УЗД,а по по "полочкам"-це консультація.
      Я була на УЗД-мене все влаштувало,лікарі адекватні.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ