Голоденко Юрий Николаевич отзывы

Отзывы о Голоденко Юрий Николаевич. Врач акушер-гинеколог высшей категории, специализация по гинекологической эндокринологии, ультразвуковой диагностике,...
3.7
46 099 просмотров
  • Ольга
    16 мая, 2020 год

    Лікар-хам із зірковою хворобою

    Лікар, який абсолютно не поважає пацієнта, не знає лікарської етики і не розуміє межі між професією і приватним життям. Спілкується зверхньо і по-хамські.

    Була у нього двічі на прийомі у 2014. Якщо перший раз він хоча б зробив УЗІ, то консультація на другому прийомі була повним потоком свідомості з його боку. З 30 хвилин прийому лише 5 хвилин він говорив про моє питання, решта - якийсь лютий треш. Спершу пояснював, що у мене немає дітей, бо на мені немає божого благословення (правда у тому, що я на той момент і не планувала їх мати). Потім, дізнавшись, що я займаюся наукою, почав наставляти, що я, бачте, не туди сублімувала власну енергію, тому у мене виросла міома (правда у тому, що я пережила дуже сильний стрес і складний період у житті й фактично забила на здоров'я). Але найдивніше почалося, коли він перейшов на політику. Доводив, що у Києві сидять "фашисти", прости господи, що я дурна і не знаю історії, а комунізм був хорошим. Який він геніальний, а решту колег презирливо називав "врачевателями" і зневажав їх за те, що вони захистили дисертації українською мовою. Далі лився потік слів у стилі ТБ-попаганди Кісельова. Слухайте... я звичайно все розумію, що у когось голова може бути забита попагандою. Але чому я маю це слухати на медичному прийомі за свої ж гроші?! І головне, не можеш встати і піти, бо сподіваєшся таки почути відповідь на питання по своєму діагнозу. Я тоді була трохи розгублена, шкодую, що ге вимагала у дирекції клініки повернути гроші за той прийом.

    Можливо, що Голоденко ваш лікар, але подумайте, чи витримаєте ви його словесний потік, заангажованість і відверту зневагу.

    Щодо суто медичних справ. У мене була міома великих розмірів. Стояло питання про полосну операцію. Голоденко сказав, що це інші лікарі відправили б мене на операцію, бо вони - м'ясники. А от він, молодець, такого не зробить. І запропонував мені емболізацію маткових артерій. Слава Богу, що я його не послухала. Тому що міома була дуже великою, і це не вирішило б проблему - я би продовжувала носити в собі велику пухлину. Пішла на операцію в іншого лікаря, зараз все добре.

    Ставлю не одну, а дві зірки - суто за те, що зробив і якісно розшифрував УЗІ.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ