Власенко Елена Анатольевна отзывы

Власенко Елена Анатольевна отзывы. Врач-хирург Национального института хирургии и трансплантологии им. А.А. Шалимова. Записаться на...
5
8 911 просмотров
  • 19 июня, 2020 год

    Власенко Елена - ас своєї справи!

    Чотири роки тому мені діагностували інтрамуральний вузол в матці, який поступово збільшувався в розмірах. Лікарі-гінекологи рекомендували вагітність, однак ніяких гарантій, що це буде мати позитивний вплив на міому ніхто не давав. На жаль, в наш час вагітність досі розглядається як варіант вирішення багатьох жіночих проблем, при цьому відкидають можливі фізичні загрози і психологічно-емоційні переживання потенційної матері. Мені пощастило, що моя лікар-гінеколог була чесна зі мною і одразу попередила, що не існує таблеток, сиропів, настоянок і т.д., які допоможуть вирішити цю проблему медикаментозно. На одному з прийомів моя лікар розповіла мені про ЕМА, але визнала, що тільки чула про такий метод і на практиці не стикалася з пацієнтками, яким проводили таку процедуру. Коли я більше прочитала в інтернеті про саму процедуру, спосіб її проведення, відгуки пацієнтів і позитивні результати, я знайшла контакти лікаря Власенко Олени Анатоліївни. Мене одразу підкупив професійний, доброзичливий і позитивний формат нашого спілкування: Олена Анатоліївна розповіла мені як буде проходити процедура, скільки днів займе процес реабілітації, які аналізи мені потрібно зробити, як підняти гемоглобін перед процедурою, які речі брати з собою, де купити емболи найвищої якості.
    В операційну мене повезли вранці і там мене вже чекала лікар Олена Анатоліївна і її команда. Процедура тривала орієтовано годину, весь час поруч стояв анастезіолог і слідкував за моїми показниками і самопочуттям. Після проведеної процедури мені кололи знеболюючі і в першу добу більшість часу я спала. Великим задоволенням для мене була можливість нарешті встати з ліжка, адже для тих, кому надріз роблять через стегнову артерію, є визначений час, коли заборонено навантажувати ногу. Другого дня вранці я почувалася набагато краще: температура ще трохи була підвищена, медсестри давали знеболення за першою необхідністю, з”явилося бажання поїсти. :))
    Контрольний УЗД огляд після 6 міс по проведенню ЕМА показав, що кровоток до міоми відсутній, об”ємні розміри вузла зменшилися в 3.5 рази, суттєво зменшилися виділення під час місячних. Я щиро рекомендую Власенко Олену Анатоліївну, як талановитого досвідченого хірурга, професійного і емпатійного лікаря!!!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ