Добробут отзывы

Отзывы о Добробут. Медицинская сеть «Добробут» успешно работает с 2001 года. Клиенты клиники «Добробут» получают...
3.5
264 153 просмотра
  • 8 декабря, 2020 год

    Недостовірне заключення лікаря могли призвести до загрози життю!

    22 жовтня на консультації у лікаря-гінеколога Юлії Іванівни – отримала беззаперечне ствердження від лікаря про наявність ендометріоми 53 мм лівого яєчника з подальшою рекомендацією на оперативне лікування, а саме – лапароскопію.

    Декілька разів на консультації я уточнювала у лікаря, чи впевнена вона саме в тому, що це ендометріома – на що отримала беззаперечну стверджувальну відповідь, при обстеженні на УЗІ.
    Це зафіксовано в узі документів, прикріплених до листа-скарги, (який було надіслано до клініки 2 листопада), у виставленому діагнозі та рекомендації до оперативного лікування, а також саме ця інформація була передана до страхової компанії.

    Лікарем не було призначено додаткового обстеження, або сумнівів щодо види виду кисти, або альтернативного лікування, окрім хірургічного. Цитую слова лікаря: «При наявності ендометріоми більш, ніж 4 см – її прийнято вирізати, інших шляхів нажаль не існує. А ви їх маєте дві, з обох сторін – та вони ще й склеїлись одна до одної». Та порада шукати хірурга, бо оперуватись в добробуті я відмовилась.
    Страхова компанія зафіксувала висновок наданий лікарем, та цікавилась чи визначилась я з клінікою де буду оперуватись.
    Я надала інформацію до страхової, що перш ніж оперуватись, звернусь до іншої кліники за альтернативним заключенням та буду надалі шукати клініку для подальшої операції.
    31 жовтня, я самостійно звернулась до іншого хірургічного центру на предопераційну консультацію.
    При повторному обстеженні УЗІ -лікар не виявив жодних ознак ендометріоми.
    Пояснивши, що ендометріома не є видом кисти, яке може самостійно зникнути й вважати попередній діагноз недостовірним , та спростував рекомендоване хірургічне втручання.
    Висновок та заключення лікаря центру також було надано у листі.
    2 листопада через страхову компанію було мною було відправлено скаргу, клініка взяла на розгляд запиту місяць, і звичайно ж ніякої відповіді не надала.
    Прошу вважати дії лікаря Кальченко Юлії Іванівни недбалими, непрофесійними, та загрожуючими для здоров’я та життя пацієнту.
    Даний лікар відправив мене на операцію, не вважаючи зробити за потрібним додаткове обстеження, та не сумніваючись у правомірності своїх дій.

    Я вимагаю від клініки «Добробут» пояснення, та компенсації наданих фінансових збитків.
    • Анонимно
      22 января, 2021 год
      Вы молодец! А я повелась на операцию! И ничего не смогли удалить, потому что это был чистый развод. А я здала все анализы , лежала под наркозом. Просто узист неправильно увидел расположение миомы, и гениколог быстро направила на очень срочную операцию. Речь конечно же идёт о добробуте. Ужас ужасный.
      • Татьяна
        12 марта, 2021 год
        Какой ужас! У меня такая же ситуация! Потратила кучу денег, тоже неверно интерпритировали расположение миомы, тоже зря пролежала под наркозом. Твари
    • Ответ представителя Anna Shakhrai, дякуємо за Ваш відгук. Дуже шкода, що у вас склалося негативне враження про лікаря. Всі роз'яснення стосовно даної ситуації були надані страховій компанії на їх запит. Дякуємо за розуміння. ММ Добробут 14 января, 2021 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ