Центр современной урологии отзывы

Центр современной урологии отзывы. В "Центре современной урологии" можно провести все методы диагностики и лечения...
4.9
1 304 просмотра
  • Ірина Бойко
    19 февраля, 2021 год

    Дякувати Богу нас направили в Київ до Вітрука Юрія Васильовича

    На цей відгук я наважувалася дуже довго. Складно визнати (у першу чергу для себе), що в твоєї рідної людини - онкологія. Але не висловити слів подяки - було б просто неможливо, оскільки наша вдячність лікарям та персоналу Центру сучасної урології - просто безмежна. 

    Мій тато захворів. Результати аналізів, які насторожують та дивують, але через брак обладнання та складність випадку  встановити конкретний діагноз у нашому обласному онкоцентрі, на жаль, не вдалося.

    Дякувати Богу нас направили в Київ до Вітрука Юрія Васильовича, провідного онкоуролога України, надзвичайно розумного спеціаліста, уважної та чуйної людини, майстра своєї справи. Навіть не знайдеться слів, щоб висловити захоплення від його ставлення до роботи. Батьку одразу ж чітко поставили діагноз (так, це був рак) та обговорили з нами можливий розвиток подій, спокійно й грамотно, без зайвих залякувань (раніше я виходила від лікарів, нервово шукаючи заспокійливе в сумці).

    Вітрук Юрій Васильович завжди був з нами на зв’язку, як до операції, так і після. Це так круто, коли можеш спокійно запитати лікаря, що тебе турбує, і знати, що тобі точно дадуть кваліфіковану відповідь. Без зворотнього зв’язку складно уявити сучасність.

    Навіть після операції, поговоривши з лікарем, я залишила клініку спокійно, оскільки знала, що там є черговий кваліфікований анестезіолог.

    До речі Олександра Петрищева - просто професіонал своєї справи. 
    Окрема подяка Вітруку Василю Йосиповичу та Гарбару Руслану Федоровичу. 

    А ще за час перебування тата в клініці (а це було довгенько) Юрій Васильович навідувався до нього кожного дня, без вихідних! Відповідальність, яка заслуговує захоплення.

    Дякуємо Центру сучасної урології  за вашу уважність, чуйність та готовність допомогти. Ви робите велику справу!
    Достоинства - Центр сучасної урології в Amiclinic - це суперсучасний центр з сучасним обладнанням, сучасним ремонтом та головне - сучасним підходом. 
    - приємна атмосфера, видно, що і лікарі, і медсестри, і весь персонал люблять свою справу. Вони завжди привітні. Персонал з розумінням ставиться до родичів, які хвилюються та очікують.
    - чудове харчування, мені не треба було турбуватися навіть про воду після операції, тату одразу її принесли. Нагодували навіть після офіційної виписки (де ще таке буває?).
    - завжди на зв
    Недостатки немає

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ