Клиника Медея отзывы

Отзывы о Клиника Медея. Клиника Медея - медицинский центр в г. Полтава. Предоставляет широкий спектр...
2.9
63 509 просмотров
  • 22 февраля, 2021 год

    Хамське відношення до пацієнтів

    Були сьогодні у лікаря Свиридюк В.Б, у дитини гостра алергічна реакція на шкірі, педіатр назначив нам лікування, але сказала, щоб ми проконсувались ще у дерматолога. Щоб у комплексі, дати дитині правильне і дієве лікування. Зайшовши до кабінету, ми побачили поважного лікаря, я подумала, що лікар зі стажем нам допоможе....Але таке відношення зустріла перший раз, в приватній клініці, де ми платимо гроші за обстеження!!! Що ми отримали: невічливе відношення типу "чого ви взагалі прийшли?", конретно не подивився на висип дитини, а замість дієвого лікування ми отримали тільки поради з Google (лікар Свиридюк В.Б., вводив у Google назви препаратів, які нам призначиведіатр і читав від чого вони, я таке бачу вперше).
    Заплатили 280 грн за поради з Google, жахливе відношення, і до дитини і до батьків, які на нервах і хвилюються за свою малечу!
    Не рекомендую ні клініку "Медею"!!!!!! ні даного лікаря!!!!!!!
    Тому, що лікарі повині знати, що кожна людина має право, що Основні права пацієнта закріплені у трьох джерелах: Конституції, ЗУ «Основи законодавства України про охорону здоров’я» та у Цивільному кодексі. Із цих документів випливає, що кожен українець має право на:

    якісну та безпечну медичну допомогу;
    індивідуальний підхід до лікування;
    повагу до честі та гідності;
    захист від будь-яких форм дискримінації, пов’язаних зі станом здоров’я;
    медичну таємницю.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ