Клиника доктора Сороки отзывы

Отзывы о Клиника доктора Сороки. Клиника доктора Сороки С. В. медицинское учреждение, в котором помогают...
2.1
32 878 просмотров
  • Найкрасивіша Дівчина у Світі
    14 мая, 2021 год

    Не людина цей сорока, а монстр

    Хочу розповісти свою історію. До нього на лікування Я приїзджала 7 разів. З кожним разом мені ставало в психоемоційному стані лише гірше. Всі гарні мої риси він пригноблював, показував, що це не важливо, а на поганих акцентував увагу і видвинув на перший план. Я не розумію, чому ви руйнували мою впевненість в собі? Ви не возвеличували Мене, а навпаки говорили про мене в негативному світлі на колективному сеансі, ставилися, так ,ніби не цінуєте мій візит. Дуже дуже шкодую, що до вас зверталася за допомогою. Лише зараз розумію, що Я була до візиту впевнена в собі, і в мене не було комплексу неповноцінності. А тепер при спогадах ваших установок Я відчуваю спазми в тілі. Дякувати Богу , що мені трапляються гарні Люди, які возвеличують мою Красу, Дар, все, що є в мені чудового, а недоліків не помічають. Мамі сказав, сорока, коли вона злякалася за мене, що в неї диявольський характер, почав грубити. Так от знайте всі люди, всі , хто читає мій відгук- що він - цей сорока - сущий диявол.
    Впевнена, що у нього просто немає любові , інакше він б не говорили установки так «небрежно». Злоба і роздратованість - постійні супутники цього сороки.
    Якби ми знали, що собою цей «лікар» представляє, і скільки негативу скаже в своїх маніпулятивних потворних установках, ми б ніколи в Житті не прийшли б до нього, а клініку обходили б десятою дорогою.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ