СВ Аптека отзывы

Отзывы о СВ Аптека. Сеть аптек "СВ Аптека" предлагает большой ассортимент большой ассортимент лекарственных препаратов...
1
2 329 просмотров
  • 14 июня, 2021 год

    Аптечний пункт 10 Котельва

    Хочу поділитись про аптечний пункт у лікарні в Котельві.
    Асортимент - майже нічого не має. Мало таблетованих препаратів. Є тільки ходові. Відношення персононалу то зовсім- більш некваліфікованих працівників не має по Котельві. Завідуюча старатєься збільшити суму чеку, пропонуючи дорогі імпортні препарати, бо наші не вигідно продати, чеків не дає, лише за запитом. Зато є плюс - бере препарати під реалізацію, якщо залишились після лікування. Нічний персонал то зовсім окреме питання! Якщо одна хоча б трохи розуміється, то інша зовсім повний нуль! Найгірше те, що ці "професіонали", влітку пряцюють і в день і в ночі. То влітку туди зовсім ходити не має потреби. Дуже змвнюється часто персонал. Тільки візьмуть когось з досвідом, трохи по робила і не має. То мабудь винен керівник, завідувач, який не береже персонал. Працює не досвідчена молодь, або без освіти. Відпуск за доступними ліками проблема, бо то не хочуть, то не працює, то не вміють. Та проблема і з інтернет замовленням, бо не весь персонал вміє відпускати. З компьютером не дружать або не має відповідної кваліфікації.
    Достоинства Беруть ліки під реалізацію, працюють цілодобово
    Недостатки Не кваліфіковані працівники; якщо конфліктна ситуація, то все вирішує завідуюча іншої аптеки в Котельві; часта зміна персоналу; хамство; завжди не має пакетів, ложать насипом; неуважність ; дуже довге обслуговування, бо не знають що де в них лежить, не має порядку. Часто пропонують препараты у яких малий термін споживання, малий асортимент, відпуск без чеків.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще аптеки, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти аптеку

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ