ДокторПРО Белая Церковь отзывы

Отзывы о Медицинский центр "ДокторПРО" Белая Церковь. Медицинский центр "ДокторПРО" в Белой Церкви предоставляет квалифицированную...
4.1
40 026 просмотров
  • Гость
    29 ноября, 2021 год

    Оцінка роботи лікарів по відгукам ( щоб інші не потрапили)

    Вся робота клініки, поставлена на потік та викачку грошей з пацієнтів за кожен візит. Окрім гарного обладнання , плюсів тяжко нарахувати.
    З мого боку було звернення до проктолога Бакшеева Андрія Олексійовича, і лікар приймав рішення з приводу висновку, разом з завідуючкою, так як сам він був не впевнений, а це свідчить про не знання.
    З явно вираженою проблемою по проктології, мене відправили до гастроєтеролога Даведянц Ольги Ярославівни, а це взагалі Жах.

    Прийом у неї від сили лише 5 - 8 хвилин, по накатаній схемі припис не потрібних ліків, потім здача не потрібних аналізів і знову на прийом, а він як завжди платний.
    Пільг взагалі ні яких не має.
    Висновок: як що хочете потратити кошти та час , записуйтеся до клініки " Доктор- про" у Білій Церкві.
    Достоинства Обладнання
    Недостатки Неуважність, невникання в суть проблеми, не має індивідуального підхіду, зробленно так , щоб людина гаяла дорогоціний час та кошти.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ