Войленко Олег Анатольевич отзывы

Войленко Олег Анатольевич отзывы. Врач-уролог, онколог Национального института рака. Записаться на прием к Войленко Олег...
5
17 711 просмотров
  • Михайло Тлустий
    31 января, 2022 год

    Войленку Олегу Анатолійовичу за його "золоті руки"!!!

    Висловлюємо, щиру подяку лікарю від Бога,  Войленку Олегу Анатолійовичу за його "золоті руки" надзвичайно чіткі виважені рішення по збереженню здоров'я та життя людини.
     
    Обстежуючись в санаторії "Квітка полонини" на Закарпатті було виявлено.......А в "Центрі сучасної урології" в Крюківщині прооперовано. Через три дні вже пішов додому! Все добре!!!!
     
    Окрема подяка і людська шана лікарю  Вітруку Василю Йосиповичу за Вашу увагу і чіткі пояснення під час перебування в клініці, а також поведінку в подальшому житті.
     
    Велике спасибі Вітруку Юрію Васильовичу, за постійний контроль і чітку організаційно-управлінську та лікувальну роботу.
     
    Анестезіологу Миколі Івановичу, який піднімає людину на ноги після операції з високим професіоналізмом і людським жартом .
     
    Старшій медсестрі Вікторії, яка наче рідна сестра прийняла до себе на гостини. Дякую, за безсонні ночі медсестричкам Лєночці і Маринці, а також санітарочкам -   Ви  уважні, наполегливі та професійні помічниці.
     
    Дякуємо Вам за високий професіоналізм! Зичу Вам усім міцного здоров'я, добробуту, миру Вам і Вашим родинам.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ