Шведско-украинский медицинский центр "Angelholm" отзывы

Отзывы о Клиника Angelholm. Клиника Angelholm - это Черновицкий Центр Травматологии и Ортопедии, который занимается...
4.5
60 353 просмотра
  • 20 июля, 2022 год

    Гордість за Україну

    Я, Кісюк Віктор Федорович,70 років, був прооперований 23 06 2022 року з метою ендопротизування правого колінного суглоба . Я хочу поділитися враженнями і відчуттями від перебування в клініці . Може мої враження комусь знадобляться. Всі питання про запис до лікаря , розуміння вибору імпланта, кошторису, терміну перебування в клініці та багато супутніх питань я вирішив по телефону спілкуючись з адміністратором . Все було дуже зрозуміло для мене . До приїзду в клініку я розумів , що буде відбуватися на всіх етапах мого там перебування.
    Після приїзду в клініку мене направили пройти необхідні дослідження . Всі дослідження пройшов дуже оперативно. Вся інформація про стан мого здоров'я централізовано передавалася в базу даних і до лікаря.
    Мій оперуючий лікар, Васюк Сергій Володимирович, порадив із вибором імпланта для мого колінного суглоба , коротко розповів про хід майбутньої операції, заспокоївши мене від природного хвилювання. Все буде добре! Це ті слова , які заспокоюють і надихають на найкращі сподівання!
    На наступний день мені була зроблена операція. Які відчуття? Все було без ніякого болю, я був в свідомості. Ще й розмовляв з медичним персоналом. Операція тривала рівно годину.
    Далі мене перевили в реанімаційне відділення, де я пробув цілу ніч. Реанімаційне відділення вразило , що найменше, сильно . Це відділення з сучасним обладнанням, мобільністю, увагою медичних працівників і найкращим ставленням до всіх прооперованих ( а там нас було багато). Писати можна багато, коротко – це дуже високий рівень.
    З ранку прийшов лікар, розпитав як справи. Мені допомогли стати на ноги і зробити декілька кроків. Всім прооперованим також допомагали робити перші кроки , кому в перший день , кому на другий в залежності від часу зробленої операції.
    І з ранку ж перевили в інше відділення для продовження лікування. Пігулки, капельниці і велика увага медичного персонала. А на сам перед , дуже гарні умови в палаті ( палати , в основному, на одного або на двох людей), різноманітне п’яти разове харчування . Дуже великий коридор для прогулянок, вірніше для початку реабілітації прооперованих, кімнати з обладнанням для швидшого відновлення рухів кінцівок. І всюди чудовий дизайн цього поверху, який тішить погляд і підвищує настрій.
    Тут я пробув три дні і мене виписали з гарною і самовпевненою ходою без болю в прооперованому суглобі. Більшості прооперованих пропонують проходити реабілітацію в реабілітаційному центрі декілька днів, де навчають правильному виконанні різних вправ. Він знаходиться в другому місці міста.
    . Вчора зняли скоби на прооперованій нозі , пройшло три неділі. Ще залишився набряк суглоба, який повинен пройти через деякий час. На цей час я почуваюся дуже добре , ходжу впевнено але підстраховуюсь підлокітником.
    Я можливо забагато та докладно написав цей відгук, але на це є причина. Я знайомий з медициною США, Канади та Украіни. Пів року назад я шукав можливість де зробити таку операцію . Спочатку я вибрав Канаду. Консультувався з лікарями, читав відгуки як на проведення операції , так і проходження реабілітації. Операцію зробити можливо, але потрібно десь 35000$ і біля року стояти в черзі. Це мені не підходило. Мої знайомі підказали , що є клініка в Чернівцях де виконують операції з ендопротезування суглобів. Після дзвінка в клініку я записався до Ярослава Миколайовича на операцію. Він знайшов час, та відповів на всі мої запитання. Але розпочалася війна і все прийшлося відкласти на невизначений час. В період вимушеної паузи я читав відгуки пацієнтів і зрозумів, що мені потрібно добиратись якось до Чернівців.Всі переваги очевидні – ціна , не має черги і найкращий сервіс. Так, це все є насправді. Але не просто було добратися з Канади в Чернівці в період війни. Але вже все позаду.
    Я безмежно вдячний оперуючому хірургу Васюку Сергію Володимировичу за його професіоналізм , увагу та гарне ставлення до пацієнтів, Василишину Ярославу Миколайовичу за чутливе ставлення, он-лайн консультації та підтримку в будь-який час та всім працівникам клініки, які так уважно і професійно піклуються про всіх пацієнтів .
    На останок я можу тільки сказати , що в мене виникла гордість , що в Україні є така чудова клініка європейського рівня з нашими українськими лікарями високого рівня професіоналізму і таким високим рівнем сервісу. Є на що і на кого рівнятися.
    • Гость
      3 августа, 2022 год
      Добрий день! Яка вартість операції ?
      • Виктор Кисюк
        1 сентября, 2022 год
        Добрий день. Це буде залежити від вибору імпланта . Вибір має бути зроблений разом з лікарем. Ціна залежить від виробника імпланта ( ціни різні , від 3000 до 9000 доларів) , Вашої ваги та рекомендацій лікаря. На більшість питань зможуть відповісти адміністратори. В кінцеву ціну включино все - імплант, операція , лікування, перебування в клініці. Гарного Вам здоров'я!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ