Шведско-украинский медицинский центр "Angelholm" отзывы

Отзывы о Клиника Angelholm. Клиника Angelholm - это Черновицкий Центр Травматологии и Ортопедии, который занимается...
4.5
60 352 просмотра
  • Пацієнтка Борисюк Світлана Яківна
    4 декабря, 2022 год

    Пацієнтка Борисюк Світлана Яківна

    Коли постало питання де оперуватись з IV ступенем коксартрозу, я спілкувалась з багатьма людьми, слухала їх відгуки про клініку і саме головне дивилась як людина ходить після операції, чи не кульгає.
    Вирішила оперуватись в місті Чернівці в клініці «Енгельхольм». Оперував мене лікар Процюк В.В. Тут оперують за новітньою технологією. Через дві години після операції ставлять на ноги і робиш перші кроки з новим суглобом. Один раз в касу лікарні заплатила кошти і більше не бігаєш по аптеках і не шукаєш ліки, все що потрібно дають. Оперуючий лікар Процюк В.В. кілька разів заходив у палату і питав за самопочуття. Медперсонал дуже привітний. Окремим категоріям пацієнтів є знижки на лікування. Та головне не тільки успішно провести операцію, а дуже важливе відновлення після операції, реабілітація. Мені мої знайомі, які перенесли подібну операцію рекомендували, якщо є реабілітація, то це хоч і дорого, але вона цього варта. І в цьому я переконалась. Самому в інтернеті можна знайти массу вправ, які рекомендують робити в післяопераційний період, але виконуючи їх неправильно можна собі тільки нашкодити. А в реабілітаційному центрі досвідчений лікар-реабілітолог підскаже як їх правильно виконувати. В реабілітаційному центрі «Енгельхольм» в с.Коровія досвідчуний персонал, привітний колектив. В реабілітацію входить не тільки фізичні вправи, але й фізпроцедури.
    Хочеться подякувати оперуючому лікарю Процюку В.В. та його асистенту, анестезіологу, реабілітологу Олександру Вікторовичу за вимогливість до техніки виконання прав пацієнтом та високий професіоналізм, а також всьому медперсоналу реабілітаційного відділення за гарне відношення.
    А як тут смачно годують! Пальчики оближеш, язик проковтнеш!
    Дякую всім!
    Пацієнтка Борисюк Світлана Яківна.
    • Алекс Мартынов
      14 февраля, 2024 год
      Доброго вечора! Мене теж у 2018 році оперував лікар Процюк В.В. Дуже кваліфікований лікар та привітна людина! Дуже задоволений його роботою й досі! Суглоб в мене наче рідний. Дуже вдячний йому за все!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ