Клиника Биляка отзывы

Отзывы о Клиника Биляка, Духовно-медицинский центр Биляка (Ужгород) - единственное медицинское учреждение на Закарпатье, где...
4.7
40 087 просмотров
  • Сергій
    5 декабря, 2022 год

    Враження від відвідування

    Дуже хочу поділитися неочікуваними враженнями які мене сьогодні чекали в клініці "Біляка"...
    Я в п'ятницю 2 грудня зателефонував до клініки щоб записатися до лікаря на консультацію бо мав не дуже приємні відчуття болю. Адміністраторка мене записала на понеділок 5 грудня на 10:30 і сказала що відправить геолокацію,але так і не відправила!
    Я їхав з далека,від Ужгорода 150 км.Приїхавши в Ужгород вже на годиннику було 10:15 і я переживав що не встигаю до лікаря вчасно на 10:30 бо не можу знайти клініку.
    Зателефонував знову до адміністратора і кажу що не можу Вас знайти бо Ви мені так і не надіслали геолокацію,але у відповідь мені сказали:в чому проблема?
    Кажу:що не можу Вас знайти а я не люблю запізнюватися якщо мене чекають!
    Незадоволеним голосом мені відповіли:відправляю Вам на Viber.
    Нарешті приїхавши в клініку,спішу бо вже запізнююся на 5 хв.
    Заходжу і мене вже чекає лікар Біляк який мені каже:покиньте нашу клініку(повторивши це декілька разів) і навіть мене не вислухавши з якою проблемою я до них звернувся!
    Тоді я кажу:що з таким Вашим відношенням я вже і передумав у Вас лікуватися,але у відповідь я почув погрози від лікаря Біляка що він на камерах запам'ятав мою машину і це мене ошарашило,бо тоді я не зрозумів куди звернувся в клініку чи "бандитський заклад"!
    Я вийшов в шоковому стані...і чесно признаюся такого в моєму житті ще не було.
    Людина якщо звертається до клініки то її щось турбує або болить і їй повинні надати допомогу бо давали клятву,але в клініці Біляка надають допомогу вибірково і це очевидно на сайті клініки де люди пишуть свої коментарі.До речі,всім раджу почитати коментарі перед тим як записатися до цієї клініки,там є що почитати!Жалкую що сам не почитав а зателефонував по першому номеру що знайшов в інтернеті!
    Напевно це не та клініка яка лікує людей,а скоріше та в якій звикли погрожувати людям!
    Бо коли лікар Біляк мені погрожував то я побачив його впевненість в словах,думаю це не перший раз людям летять погрози від лікаря Біляка!!!
    • Клініка Біляка
      14 февраля, 2023 год
      Щиро просимо вибачення за те, що ви даремно витратили свій час! Ми визнаємо провину в тому, що спочатку вказали вам неправильний маршрут. Але потім за Вашим проханням скинули смс з локацією.
      Нам прикро, що сталося таке непорозуміння. Але ми не працюємо з пацієнтами, які поводяться агресивно, тому були вимушені ввічливо вказати вам на двері.
      Дуже здивовані, що ви сприйняли це як погрозу та «вибіркове» ставлення до пацієнтів, адже наші двері відкриті для всіх.
      Дозвольте у якості вибачення запропонувати вам безкоштовну консультацію – чекаємо на нас, щоб виправити негативне враження!
    • Сергій
      28 декабря, 2022 год
      Маю гарний досвід спілкування зі Степаном Томовичем. Він мені здався чемною і вихованою людиною, яка вміє слухати. Може ви чогось не договорюєте і в вашій ситуації була якась причина, що Біляк так себе повів. Не думаю, що він просто так став би кидатись з погрозами.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ