Клиника Биляка отзывы

Отзывы о Клиника Биляка, Духовно-медицинский центр Биляка (Ужгород) - единственное медицинское учреждение на Закарпатье, где...
4.7
40 087 просмотров
  • Валерій Матвєєв
    19 декабря, 2022 год

    Дуже не рекомендую

    Оплату беруть виключно наперед, ніяких чеків про оплату не видають. Таким клінікам в принципі довіряти не можна. Одразу після операції, перед тим, як видати виписку та рекомендаціїї, пацієнту підсовують "акт виконаних робіт", де він має підписати, що "операція була проведена ідеально, і ніяких фінансових претензій до клініки немає". Скажіть, будь-ласка, яким магічним чином я можу оцінити якість операції через 5хв після неї, якщо, так би мовити, прооперованими органами я ще й навіть не користувався???
    Не посоромилися навіть взяти оплату за ... післяопераційний огляд, як за прийом. Це взагалі смішно, з таким ніколи не стикався :-)
    У мене було важке ускладнення після їх операції, яке "лікар" Біляк С.С. просто не виявив під час цього оплаченого післяопераційного огляду, або не захотів виявляти.
    Після двох місяців болі зараз лікуюся в державній лікарні від лікування в "клініці" Біляка.
    Люди, не повторюйте моєї помилки, не витрачайте часу, грошей, а головне здоров’я.
    Недостатки Після оплати ви та ваше здоров’я нікого цікавити не буде.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ