Добробут отзывы

Отзывы о Добробут. Медицинская сеть «Добробут» успешно работает с 2001 года. Клиенты клиники «Добробут» получают...
3.5
264 196 просмотров
  • Юлія
    25 февраля, 2023 год

    Не якісні послуги

    Замовляли послуги транспортування тяжкохворих. При космічній ціні послуг - приїхала машина з поломаними ношами. Лікарі реанімобіля запропонували перенести тяжкохвору людину з опіками 55 % тіла в ношах!!!! Лікарі реанімації лікарні були в шоці. Звичайні Лікарі (не Добробута) знайшли звичайні ноші, які не підходили для транспортування на відстані і всі родичі затягувати хвору людину в реанімобіль, так як ці ноші не підходять для машини. Через декілька днів після транспортування мій чоловік помер, а Добробут відмовився компенсувати частину коштів, оплачених за неякісно надані послуги і за порушення їхньою стороною договору про надання послуг. Буду звертатися до Міністерства охорони здоров'я, суду. Якісні послуги і чесність, на жаль, не про Добробут.
    Достоинства На жаль, немає
    Недостатки Некомпетентність лікарів, не порядність, відмова від своїх обов'язків прописаних в договорі про обслуговування пацієнтів.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ