Смоланка Владимир Иванович отзывы

Смоланка Владимир Иванович отзывы. Нейрохирург высшей категории Областного клинического центра нейрохирургии и неврологии г.Ужгород. Записаться...
5
12 913 просмотров
  • 6 апреля, 2023 год

    Сучастність , медична компетентність , відданість своїй роботі та головне - людяність

    Потрапили до вас ( в клініку ) по відгукам ваших паціентів . Мамі після обстеження поставлил діагноз - об"ємне утворення лівоі півкулі головного мозку , менінгіома. Усі лікарі ( а ми з міста Хмельницького ) говорили що оперативне втручання задіне нерв відповідаючий за рухи правої сторони тіла ( тобто - параліч ) .
    Тільки завдяки вашому професійно підібраному професіоналізму , лікарю Гаврилів Тарасу Степановичу , маму прооперували і вона жива , здорова і головне не паралізована . Мамі на сьогодні 70 років. !!!!!
    Я вдячна вам , як керівнику цієї клініки за те що ви усе продумали , усе настроїли . Все чітко продумано і скеровано . Увесь персонал - це найкращі !!!! медичні працівники . Що казати тільки про анастіолога , вибачте але не спитала ім"я!! Перед початком операціі , мама дуже хвилювалася , і щоб іі якось розслабити він ( лікар анестізіолог ) грав для мами на гітарі і разом підспівували, а коли вона прокинулася , то і далі з юмором і посмішкою за нею спостерігав ще . Це - просто супер . Мама моя - задоволенна і просто в захваті від усього.
    А на рахунок вашого раціону !!!! це бомба - ракета !! Ваші паціенти , кожен з них , отримує догляд . кожен !!!!!
    Я бажаваю вам розвитку , натхнення творити і відкривати такі клініки і в нашому місті .
    Мені би дуже хотілося ще більшим населенням розказати про вас , щоб люди могли спокійно довірившись вашим лікарям пройти цей складний шлях . Тому що в ваших руках , в руках ваших співробітників - вони будуть жити і далі !!!! Повноцінним життям .
    Ще раз вам дякую !!!
    Фото к отзыву о Смоланка Владимир Иванович Фото к отзыву о Смоланка Владимир Иванович

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ