Фищенко Яков Витальевич отзывы

Фищенко Яков Витальевич отзывы. Врач-нейроортопед Института травматологии и ортопедии НАМН Украины. Записатсья на прием к...
4.7
25 091 просмотр
  • 23 апреля, 2023 год

    Безмежно дякую

    Близько 10 років мене тривожила спина, адже біль постійно посилювалась, а ноги в тей час німіли і не давали нормально рухатись. Останні 2 місяці я взагалі не могла ходити, лежати, сидіти...пройшла дуже багато курсів масажу, уколів і інших методів "залічити", адже йти до хірурга страшно, від одного слова " операція" ставало не по собі,про що я зараз дуже шкодую. Знайомий оперувався у Фіщенка Я.В. і порадив мені піти на консультацію.
    Повагавшись ще деякий час, я все таки наважилась
    Достоинства Професвоналізм всієї команди лікарів, Фіщенка Я.В, Кравчук Людмили, Сапоненка Андрія, Меленка Василя та ін.
    Недостатки Не виявлено
    • Elena Bondarenko
      23 апреля, 2023 год
      З першої хвилини спілкування з Яковом Віталієвичем я зрозуміла, що це справжній професіонал,  лікар,який не засуджував за те,що так довго ходила з болями, а пояснив,які наші подальші кроки.
      На операцію ендоскопічна біпортальна дискектомія на рівні L5-S1 лівобіч я приїхала 10го квітня, а 11го зранку мене прооперували і здавалось би в це тяжко повірити,але вже через 3 години після до мене в палату прийшла реабілітолог, Кравчук Людмила Дмитрівна, з якою ми почали вставати з ліжка і по трохи ходити. Важко було повірити в те,що біль, з якою я жила всі ці роки, пройшла за лічені години,  нога,яку я тягала за собою перестала боліти як тільки я прокинулась в реанімації.
      Наразі я почуваюсь дуже добре і прохожу реабілітацію зі справжньої феєю "спинних справ" пані Людмилою, яка є дуже уважною,чуйною,доброю. Вона допомогає абсолютно всім післяопераційним пацієнтам вперше встати з ліжка, та навіть сходити в туалет ( за потреби).
      Окрема подяка анестезіологу Щеголькову Евгену Едуардовичу,який мені( алергіку) підібрав потрібні ліки, а своїм почуттям гумору підіймав настрій перед операцією і після.
      Загалом команда Якова Віталійовича наскільки професійна, молода  і амбіційна,що страхи зникають дуже швидко.
      Тому низький уклін і безмежна вдячність всій команді лікарів.
      А для тих,хто вагається і боїться, не витрачайте свій час на очікування  і не терпіть біль.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ