ЗОЛАДЕКС отзывы

Золадекс отзывы, инструкция, цена. Препарат Золадекс - противоопухолевое лекарственное средство, широко применяется в гормональной терапии,...
2.9
13 736 просмотров
  • Kvitka
    1 сентября, 2023 год

    Золадекс

    Хочу поділитися своєю історією знайомства з препаратом Золадекс.
    В минулому році мені було встановлено діагноз енодометріоз та проведено лапароскопію. Після проведення лапароскопії лікар призначив на три місяці Золадекс по 3,6. Начитавшись відгуків в інтернеті я дуже переживала через побічні дії Золадексу, а також через те, що місячні взагалі можуть не повернутися, однак все ж таки прийняла рішення слідувати рекомендаціям лікаря та уколоти Золадекс.
    Перших два-два з половиною тижні після уколу я взагалі не відчувала жодних змін в організмі, однак згодом почалася підвищена пітливість та почалися приливи. Пік приливів припав на другий місяць дії Золадексу. Звичайно такі приливи створюють незручності в звичайному житті, але вони терпимі і буквально через 3-5 хв. проходять. В добу, у пік дії Золадексу, могло кидати по 18-20 разів в жар, однак знову ж таки повторюю, що це терпимо і у мене було зовсім не так, як я собі уявляла, начитавшись відгуків про цей препарат на форумах. Інших побічних дій від Золадексу я не відчувала. Протягом дії препарату місячних не було. Після останнього уколу Золадексу місячні прийшли на 66 день, впринципі все як казала лікар.
    Окремо відмічу, що якщо здавати АМГ під час дії Золадексу, то він буде недостовірний. Адже так у мене сталося. Після першого уколу Золадексу я здала АМГ і він показав 0,87, перездавши АМГ після закінчення дії Золадексу (через 3 місячні як Золадекс припинив свою дію) АМГ уже був – 1,3. Тому здавати АМГ в період дії Золадексу не інформативно і цей аналіз буде недостовірний, що в свою чергу може створити марні переживання.
    І як висновок, пройшовши етап знайомства із Золадексом можу відмітити, що на кожного він діє індивідуально, тому якщо на форумах пишуть жахіття про даний препарат, то це не означає, що так буде саме у Вас. Звичайно при прийнятті рішення щодо уколу потрібно зважити усі «за» і «проти», однак на сьогоднішній день я не жалію, що все ж таки рішилася на Золадекс.
    • Анна
      24 декабря, 2023 год
      Добрий день. В мене теж ендометріоз, зробили лапороскопію. Вкололи золадекс на 1 місяць. Мене цікавить наскільки збільшується вага під час такого лікування. Чи варто сидіти на суровій дієті? Дякую.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще медикаменты, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ