Униклиника отзывы

Отзывы о Униклиника. Униклиника многопрофильный медицинский центр, оказывает широкий спектр услуг в сфере акушерства и...
4.5
45 726 просмотров
  • Лариса
    17 октября, 2023 год

    Не рекомендую!

    Була пацієнткою Стаднік Наталії Миколаївні протягом 5 років. Під її наглядом готувалася до вагітності, завагітніла і наблюдалась перші 6 тижнів. Ще на етапі підготовки завдяки прописаним препаратам почалися проблеми зі шлунком.
    Після того як завагітніла погано себе почувала були виділення, тому на сроці 6 тижнів поїхала прийом.
    Зробила УЗІ. Діагноз серцебиття немає, але срок маленький тому все добре. Відпочинок, гормони.
    Але самопjчаття не покращилось, а через 3 дні стало гірше. Наступного дня знову приїхала на прийом. Знову УЗІ і діагноз плодне яйце не правильної форми, серцебиття відсутнє. В якості слів підnримки — ну це міг бути даун. Природній відбір. Так навіть краще.
    Рекомендації — їхати додому, відміняти всі ліки, більше рухатися і чекати коли плодне яйце вийде природнім шляхом.
    Через 2 дні мені стає ще гірше. Я написала з питанням що робити. Відповідь — визивати скору.
    Так я попала у 2-ий пологовий будинок, де мене почали готувати вискоблювання. По дорозі в операційну, я попросила зробити мені ще раз УЗІ.
    Результат — все добре. Яйце правильної форми, серцебиття присутнє.
    Для мене все закінчилось добре я виносила і народила здорову дитину.
    А про лікаря Стаднік Н.М. можу сказати що вона хороша доки у вас все добре. Як тільки у вас починаються проблеми ви для неї стаєте не цікавими, перестає відповідати на повідомлення. Її цікавлять тільки ваші гроші. Призначає процедури які вам непотрібні, назначає ліки в яких немає потреби. Все це мені підтвердили лікарі, яких відвідала пізніше.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ