Медилекс отзывы

Отзывы о Медилекс. Медицинский центр "Медилекс" специализируется на предоставлении услуг детской психиатрии, неврологии и нейрофизиологии.
4.1
79 217 просмотров
  • Гость
    4 ноября, 2023 год

    Розводняк на гроші!!!Прошу звернути увагу відповідних органів!

    Це не клініка!
    Це розводняк на ваші гроші.Результат в кращому випадку пару вивчених вправ або дій не більше(І це лише в тому випадку якщо дитина не дуже проблемна)Тут просто грибуть на ваших дітях гроші.У деяких так званих спеціалістів немає навіть відповідної освіти,просто звичайні курси для середнього мед персонала!
    Ці псевдо спеціалісти навіть не гребують підробітком беруть ваших дітей на такзавані додаткові заняття до себе додому в тіхаря!
    Навіть не маючі належної освіти і кваліфікації!!!
    Це не припустимо!!!
    Повний жах!
    Не рекомендував однозначно!
    • Ірина
      22 декабря, 2023 год
      Моєму сину вже 13 років, до 5 років він не розмовляв взагалі, а допоміг йому заговорити, перестати проявляти самоагресію, не кричати, не мати навʼязливих рухів і звуків саме цей медичний центр! Зараз мій син - підліток, який навчається в школі, будує стосунки з однолітками, в тому числі вже взаємна симпатія виникає з дівчатами. А саме психіатр Литвин Людмила Броніславівна допомогла нам всього цього досягнути, бо єдина, а ми були у всіх в Києві, поставила правильний діагноз, розказала, що робити далі і призначила медикаментозне лікування! Якщо Вам не підійшли спеціалісти-педагоги, то шукайте інших, розвиткових центрів дуже багато по місту. Але на відсутність професіоналізму з боку лікарів навіть не заїкайтеся! Якщо Ви у них не були, то і не ставте такий низький бал і не пишіть ганебний відгук! Мені там також спеціаліст не сподобався і я знайшла іншого, але клініка рятує сімʼї з важкими дітьми! Мій приклад це доводить!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ