Фищенко Яков Витальевич отзывы

Фищенко Яков Витальевич отзывы. Врач-нейроортопед Института травматологии и ортопедии НАМН Украины. Записатсья на прием к...
4.7
25 092 просмотра
  • 17 января, 2024 год

    Корекція сколіозу

    В грудні 2023р робив операцію щодо корекції хребта у Якова Віталійовича.
    Оскільки викривлення було вже критичне (67град), а жодні інші методи не допомогали - пішов на консультацію до Професора Фіщенко. Динамічну конструкцію для мене було вже не можливо поставити, тому вирішили ставити фіксовану конструкцію. Одразу попередили, що ідеально в лінію вирівняти хребет не вдасться, будуть рівняти, поки організм буде дозволяти.
    В результаті операції (фіксація на 14 імплантатів) викривлення зменьшилось до 27град, та візуально майже не видно.
    Після операції тиждень провів у лікарні. Це були не дуже легкі дні відновлення, але завдяки чудовій команді лікарів, анастезіологів, реабіатологів швидко став на ноги та продовжив реабілітацію вдома. Умови у лікарні самі звичайні, палата на шість ліжок, зараз багато військових лікуються.
    Зараз (через 6 тижнів) маю комплекс вправ, ходжу в басейн, повертаюсь до звичного життя.
    Дякую Якову Віталійовичу та його чудовій команді - лікарю Михайлу Сергійовичу, анастезіологу Євгену Єдуардовичу, реабіатологу Людмилі Дмитрівні!
    Фото к отзыву о Фищенко Яков Витальевич

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ