Сташкевич Анатолий Трофимович отзывы

Сташкевич Анатолий Трофимович отзывы. Ортопед-травматолог, заведующий Клиники хирургии позвоночника со спинальным (нейрохирургическим) центром. Записаться на...
4.6
26 470 просмотров
  • Наталя
    3 июля, 2017 год

    Із вдячністю до кращого Лікаря

    Анатолія Трохимовича знаю майже 8 років. Початок "знайомства" розпочався із першої консультації, на яку я попала за рекомендацією друзів із Крима. Найкращі рекомендації - рекомендації тих, хто вже був на консультації (здається, немає в Україні людей, хто б не знав чи не чув про Анатолія Трохимовича). За результатом візиту було призначено операцію. Страшно було, але я наважилась. Чи шкодую? Ні!

    Розумію зараз, наскільки важливо, коли в одній людині поєднуються такі якості як Професіоналізм, Холодний розум, швидкість реакції, рішучість, чуйність, співчутливість, Людяність. Всі ці якості властиві Сташкевичу А.Т. Дуже вдячна Вам, Анатолію Трохимовичу, за надану можливість бути ЗДОРОВОЮ. Кажуть, діти, які мріяли бути Чарівниками, коли виростають, стають Лікарями. Ви - справжній Лікар-чарівник. ДЯКУЮ!

    Спостерігаюсь і досі (треба питання тримати під контролем). За весь час ЖОДНИХ нарікань!



    Не можу не згадати і Шевчука Андрія Вікторовича! Асестував Анатолію Трохимовичу і потім допомагав "стати на ноги". ДЯКУЮ, що були поруч!Наскільки важливо, коли люди працюють у команді!

    Ви кращі!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ