ОН Клінік Ужгород отзывы

Отзывы о Он Клиник Ужгород. Он Клиник Ужгород специализируется в области проктологии и дерматологии, предоставляя...
4.8
25 789 просмотров
  • Наталія
    15 декабря, 2017 год

    Подяка лікарю

    Моя історія хвороби триває вже майже рік. За цей період я декілька разів була на прийомі у лікаря-проктолога, пройшла колоноскопію, а все – безрезультатно, діагноз відсутній. Звичайно, я все перепробувала: різні свічки, мазі, ванночки, таблетки. Зовсім випадково я дізналася про існування клініки – “ОН - КЛІНІК”. Признаюсь, було трохи тривожно, адже нічого про клініку не знала і не чула. Але страждання заставили мене піти на ризик. І от буквально через два місяці я практично здорова. Доля мене звела з прекрасним лікарем – проктологом Павлом Антоновичем Полянським – лікарем вищої категорії, високим професіоналом, приємною і чуйною людиною. На першому ж прийомі я отримала правильний діагноз (анальна тріщина) і розпочала лікування. Лікувалася методами і препаратами клініки. Усердно працювала і через місяць тріщина зажила. Тепер все залежить від правильного харчування. Велике спасибі лікарю за турботу і професіоналізм, спасибі медсестрі і персоналу клініки. Рекомендую всім, хто має такі ж проблеми, лікуватися в “ОН - КЛІНІК”.
    • Ответ представителя
      Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відвертий та інформативний відгук. Подібні випадки довготривалого затягування своєї хвороби пацієнтами не поодинокі. Саме нерішучість, недостатня поінформованість пацієнта про свою проблему та шляхи її вирішення відіграють негативну роль і погіршують якість життя людині. Коли пацієнт звертається до нашої клініки, то отримує прості і швидкі рішення довготривалих проблем. Дуже приємно, що наш лікар Полянський Павло Антонович виправдав всі Ваші очікування, а також допоміг налаштуватись на повне видужання. Важливий і той факт, що пацієнти не залишаються байдужими до всіх зусиль лікаря та медичного персоналу клініки. Дякуємо Вам за довіру та бажаємо здоров'я!
      Служба контроля качества 9 января, 2018 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ