Бабляк Александр Дмитриевич отзывы

Бабляк Александр Дмитриевич отзывы. Врач кардиохирург высшей категории Добробут. Лечебно-диагностический центр для детей и взрослых....
4.8
24 385 просмотров
  • 17 августа, 2018 год

    Бойко Анатолій, 69 років, м. Львів

    Виконати стентування коронарних аорт у Львівському обласному кардіологічному центрі не вдалося, а тому змушений був погодитись на операцію шунтування.
    Знайомі порадили звернутись до відомого кардіохірурга, доктора медичних наук, Бабляка Олександра Дмитровича.
    Перша розмова телефоном приємно вразила конкретністю, розумінням проблеми та готовністю допомогти.
    Сімнадцятого серпня рівно місяць після проведеної операції шунтування лівої та правої коронарних артерій серця інвазивним методом. Така операція за наслідками травмування є чудом і може бути виконана тільки хірургом непересічного таланту, на глибоке переконання моє, моїх рідних і близьких знайомих. Бо я вже веду повноцінний спосіб життя: працюю за комп’ютером, кермую автомобілем, виконую помірну фізичну роботу.
    Операція і перебування в лікарні платні, але зі щирим серцем стверджую, що рівень роботи колективу відділення вартують значно більшого.
    Вважаю доцільним відмітити висококваліфіковану роботу мого лікуючого кардіолога Підгайної Лілії Василівни, анестезіолога Мельника Євгена Анатолійовича та всієї команди лікарів, медсестер і техпрацівників, які працюють кваліфіковано, сумлінно і злагоджено.
    У відділенні створені нормальні умови для комфортного перебування хворого та особи, яка його супроводжує.
    Це вищий рівень медичної допомоги в Україні, а можливо і в світі.
    Просимо у Всевишнього доброго всім Вам здоров’я, найкращих успіхів і довгих щасливих років життя.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ