Медицинский Центр Асклепий отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Асклепий. Медицинский Центр Асклепий предоставляет медицинские услуги высокого качества, обслуживание на...
3.6
82 295 просмотров
  • Юлія
    27 октября, 2017 год

    Буду уникати! Просто жах!

    Житомир. Живу на Польовій, працюю на Баранова на роботу на 8. Вирішила здати аналіз крові тому що ввечері збираюсь до лікаря, щоб прийти до лікаря вже з аналізами. Промоніторила ціни Асклепій 60 грн. на, Медібор 90 грн. При цьому я знаю що майже у всіх медичних закладах результати загального аналізу крові видають в другій половині дня. Враховуючи ціни і місце розташування вирішила здати в Асклепії на Вокзальній. Прихожу мені дають накладну на 87 грн.)))), тому що ще 27 грн. за пробірку! Питаю коли можна забрати результат, відповідь: "завтра, звичайно ми видаєм в той же день, але у нас зараз акція і ми не встигаємо". Вибачте, якщо ви вирішили зробити акцію то це не значить, що маєте футболити всіх клієнів, які не приймають участь в акції! Якщо завтра водоканал вирішить зробить акцію і поділитися водою з Києвом, то це ж не значить, що Житомир має залишитися без води! Причому навіть не намагалися вибачитися, за не зручності, єдине що сказали можете зробити на Шевченка, так буде швидше. Якщо робити на Шевченка, то вже краще в Медіборі, ціна яку мені вказали 90 грн вже з пробіркою, різниця 3 грн., поблизу зупинки, результати після 15:00, як виялося роблять вони з 7:30, а головне відношення! Шкода, що потратила час, як би знала, що така ситуація поїхала б зразу туди в 7:30 і навіть приїхала на роботу без запізнень. Це вже не перший випадок їхньої не профісійності, був випадок коли мені дали не вірну інформацію.
    • Асклепій
      30 октября, 2017 год
      Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Просимо вибачення, за ситуацію, що склалась, це якесь непорозуміння, адже ЗАК ми видаємо в той же день і акція жодним чином не впливає на ці терміни. З працівниками була проведена відповідна робота та вжиті заходи, для недопущення подібних ситуацій в майбутньому. Завжди раді відкритому діалогу, тому будемо чекати дзвінка від Вас для щирого спілкування.
      • Юлія
        31 октября, 2017 год
        Я задавала питання вашому онлайн консультанту, ввечері перед тим днем коли відвідала ваш заклад, він також мені відповів, що результати ЗАК на наступний день, після здачі, але нажаль відповідь я отримала вже тоді коли була у клініці, тобто наступного дня після 8. І що стосується не порозуміння, я вже чула це від ваших колег, по іншому питанню. Коли мені дали не вірну інформацію по телефону стосовно цін. Тобто один консультант говорив, що при здачі бакпосіву сечі в своїй пробірці, за пробірку не потрібно доплачувати, доплачується, тільки тоді коли береться в клініці, а інший що потрібно тому, що сеча пересіюється і іншу. Чи ви знову ж, не вірно проінформавані чи ваші колеги.
        • Асклепій
          2 ноября, 2017 год
          Це залежить від наявності геля в транспортній пробірці.
          • Гость
            3 ноября, 2017 год
            Так, я вже знаю, але ваш колега цього не знала, цю інформацію повідомила їй я. Так коли ж все таки доступні результати ЗАК? Ви стверджуєте, що в той же день, ваші колеги, що на наступний.
        • Юлія
          31 октября, 2017 год
          В мене навіть є підтвердження моїх слів, відповідь від вашого онлайн консультанта.
          • Лизаветта
            13 ноября, 2017 год
            Я надеюсь у вас сейчас в ноябре 2017 году все в порядки с аппаратурой,а также с медсестрами и консультантами???Я планирую,и даже записалась в ваш центр,но читая недоволььные отзывы,я должна готова быть ко всему и даже беспределу и недопониманий.
      • Юлія
        31 октября, 2017 год
        Чому при відповіді вам не зберігається коментарій?

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ