ДИЛА/DILA отзывы

Отзывы о Дила/Dila. Медицинская лаборатория «ДІЛА» в своей работе ориентирована на удовлетворение потребностей врачей-клиницистов. Учитывая,...
3.1
145 403 просмотра
  • Поліна
    16 января, 2018 год

    "Конфіденційність даних гарантована" - брехня!

    Шановна Dila, у Вашому талоні для отримання результатів чітко написано "Конфіденційнфсть даних гарантована", тоді чому ж працівники віддають результати аналізів не клієнту в руки, як це потрібно, а зовсім іншій людині (нехай це і родич), у якої навіть немає талону отримання результатів, який, цитата "обов'язково потрібен для отримання результатів". Це взагалі у Вас норма? Так Ви цінуєте власну репутацію?

    • Ответ представителя Добрий день, Поліно,
      Ми приносимо свої вибачення за завдані Вам незручності. Ми обов'язково розберемося в ситуації і вживемо необхідні заходи.
      З метою проведення детального розбору ситуації, описаної Вами, просимо вказати код, під яким були зареєстровані Ваші дослідження в МЛ ДІЛА або зв'язатися з нами за телефоном єдиної інформаційної служби 0 800 606 777 і залишити свої дані.
      Зазначаємо, що відповідь на Ваше звернення була надана на інших ресурсах.
      З повагою до Вашого здоров'я, МЛ ДІЛА.
      МЛ ДІЛА 11 апреля, 2018 год
    • Anne23
      18 января, 2018 год
      Подскажите пожалуйста, по какому адресу находится МУ Компания ДИЛА/DILA в г. Киеве,? № телефона не отвечает!!! Заранее Вам благодарна.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ