Пренатальна діагностика 4-D

Пренатальна діагностика 3-D, 4-D в м.Рівне! Тепер в термін до 12 тижнів вже можна розгледіти личко малюка, голівку, тулуб, як формуються ручки і ніжки. А на 24-му тижні можна бачити всі органи окремо і навіть визначити, на кого дитина буде схожа.

Проводиться на апараті експертного класу Voluson Expert з функціями 3-D, 4-D, відеозапису.
Адреса кабінету пренатальної діагностики 4-D в м. Рівне: вул.16 Липня, 57,
час роботи: понеділок - п’ятниця з 8.30 до 17.00, телефон для запису: (0362) 43-83-10.

Повністю цифрова ультразвукова система Voluson Е8 американської компанії General Electric є апаратом ультразвукової діагностики експерт-класу, тобто, найдосконалішим на даний момент. Унікальність апарату насамперед полягає у надзвичайно високій якості діагностики. Використання цього апарату в повсякденній практиці підняло діагностичну точність досліджень на рівень, що відповідає сучасному розвитку світової медицини. Важливою деталлю є те, що час дослідження на новому апараті значно скорочується, тому зменшується ультразвуковий вплив на плід.
Тепер в термін до 12 тижнів вже можна розгледіти личко малюка, голівку, тулуб, як формуються ручки і ніжки. А на24-ому тижні можна бачити всі органи окремо і навіть визначити, на кого дитина буде схожа.
З психологічної точки зору, багатьом вагітним УЗД допомагає перестати хвилюватися і переконатися, що з їхньою дитиною все гаразд. Це особливо важливо до того, як мама може відчути рухи малюка. Часто батьки починають по-новому усвідомлювати свою майбутню роль саме побачивши зображення малюка на екрані апарату УЗД-діагностики.
Звична для ультразвукових досліджень при вагітності чорно-біла картинка на моніторі - це двовимірне зображення. Однак воно інформативне лише для лікаря, тому сьогодні багато пар прагнуть отримати реалістичне зображення, для чого активно записуються на 3Dдослідження, так зване, тривимірне УЗД. А функція HD LIVE, яка присутня лише у апаратах Voluson E8,дозволяє отримувати кольорове реальне зображення плоду вже з 10 тижня вагітності.
Крім медичного значення об'ємного УЗД, є ще надзвичайно позитивний вплив на майбутніх батьків, що спостерігають на екрані монітора, як їхній малюк ворушиться, посміхається, смокче палець або просто спить. Тим більше, що для цього їм не потрібно спеціальної освіти. Майбутні батьки або будь-який інший пацієнт УЗД тепер стає безпосереднім учасником УЗ-дослідження.
Апарат Voluson E8 Expert також оснащений вбудованою програмою, яка дозволяє записувати зображення плоду на цифровий носій, тому лікар має можливість за бажанням пацієнтки проводити запис. Виходить невеликий ролик про малюка, якого ще ніхто не бачив, але який вже живе. Ми ж починаємо відраховувати вік дитинки з моменту  її народження, хоча вона до цього цілих дев'ять місяців живе під серцем матері.
Функція TUI є аналогом комп'ютерної томографії та дає можливість покрокового панорамного перегляду всіх органів. Це дозволяє виявляти дрібні деталі будь-якого досліджуваного органу, діагностувати або виключати патологію плоду на ранніх термінах вагітності, дослідження можна проводити вже в перший триместр вагітності,оцінити серцеву діяльність малюка, його рухову активність.
Принципово новий трансвагінальний об'ємний датчик виявляє відхилення у розвитку плоду на ранніх термінах вагітності, а також забезпечує діагностичну надійність при складних гінекологічних дослідженнях.
Voluson E8 Expert здатен виявляти вади серця плода за допомогою методики STIC.
Ексклюзивний набір високочутливих датчиків розширює діагностичні можливості не тільки при вагітності, але і в ендокринології, хворобах органів черевної порожнини,дослідженні пухлин різної локалізації, оцінці кровопостачання будь-яких органів і систем. Завдяки цьому, прийшовши в клініку, пацієнт може одночасно пройти кілька видів необхідних йому досліджень.
Апарат оснащений функцією еластографіі, з допомогою якої можна проводити диференціальну діагностику між доброякісними та раковими пухлинами яєчників, молочної залози, щитоподібної залози, передміхурової залози, нирок, печінки та інших органів.

Ігор Ярославович Корчак
Ігор Ярославович Корчак
Блог автора


Чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться

Комментарии

Нет комментариев

    Читайте также

    Блоги на тему «Беременность» и «3D УЗИ»

    Статьи

    Статьи на тему «Беременность» и «3D УЗИ»

    САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ