Центр Израильской стоматологии отзывы

Отзывы о Центр Израильской Стоматологии. ЦИС предлагает широкий ряд возможного лечения зубов: гигиена и профилактика,...
3
1 569 просмотров
  • 7 декабря, 2018 год

    Лучшие в своем деле!

    Лучшие в своем деле! Много лет обращаюсь только в ЦИС!
    • Олег Г
      пятница, 1 марта
      Звернувся вперше до клініки ЦІС Центр Ізраїльської стоматології за адресою Київ, Дніпровська набережна, 25 у головному лікарю Світлані Михайлівні Кушнірчук 19 грудня 2022 року.

      З 26.12.22, 23.01.2023 та 27.01.23 три відвідування лікаря – Світлана Михайлівна пролікувала 3 зуби – пломбування каналів. (є чеки оплат) за адресою Київ, Вулиця Шептицького, 14

      За результатами лікування: у день пломбування у кожному зубі – набряк та біль 2 дні доводилося пити знеболювальні.
      Перший «пролікований» зуб - мучився місяць через болі в зубі і з'явилися клацання в правому скронево-нижньощелепному суглобі через неправильно зроблене припасування пломби. Стоматолог Світлана Михайлівна запевняла, що так буває і біль пройде, робила повторний рентген зуба в клініці – запевнили, що коріння зроблено чудово.
      Однак мої муки тривали і виник через місяць одонтогенний гаймойморит, довелося пити антибіотик. Звернувся до іншого стоматолога, який послав зробити комп'ютерну томографію (КТ), на якій виявився пропущений канал у пролікованому зубі!

      (Новий стоматолог повністю переробив роботу головного лікаря клініки ЦІС С.М. Кушнір. Виявився зламаний бур, який Світлана Михайлівна «любово» залишила в моєму зубі. Дивно, що після лікування нового стоматолога болю в зубі взагалі не було!)

      Через рік, у січні 2024 року я зробив контрольну комп'ютерну томографію, яка показала над зубами, які лікувала головний лікар клініки Центр Ізраїльської стоматології Світлана Михайлівна Кушнірчук розвинувся хронічний одонтогенний гайморит! Я рік ходжу з нежиттю через безграмотну роботу стоматолога Світлани Кушнірчук

      РАЗОМ, МІЙ ДОСВІД ЛІКУВАННЯ В ЦЕНТРІ ІЗРАЇЛЬСЬКОЇ СТОМАТОЛОГІЇ (ЦІС) У ГОЛОВНОГО СТОМАТОЛОГА СВІТЛАНІ МИХАЙЛІВНІ КУШНІРЧУК:
      Всі три зуби, які я лікував у Центрі Ізраїльської Стоматології, зроблені неякісно і з ускладненнями – одонтогенним гайморитом.
      Запалення скронево-нижньощелепного суглоба – через неякісне припасування пломби.
      Місяці мук від болю в пролікованих зубах і наслідках – болем у суглобі і одонтогенному нежиті.
      Ціни в клініці високі (близько 10 тисяч гривень за 1 зуб із каналами), я витратив всього 37600 гривень і мені все треба переробляти!
      Якість виконання робіт – огидна у виконанні головного стоматолога та творця Центру Ізраїльської Стоматології. Який рекламується в інтернеті як сучасна та якісна стоматологічна клініка із передовими технологіями.

      Я звернувся по роз'яснення до клініки на мої звернення Світлана Михайлівна Кушнірчук ігнорує, а не отримав елементарного вибачення за лікарські помилки. . Я цього так не залишу, я не хочу, щоб стоматолог Світлана Кушнірук Калечила людей далі. Нехай клієнти знають про якість лікування і також передаю мої заяви до Мінестерства охорони здоров'я, департаменту захисту споживачів та спільноти стоматологів та готую документи до суду.

      Таке ставлення лікаря стоматолога до пацієнта гріховне та непрофесійне і не можна дозволяти продовжувати працювати таким лікарям та центрам! З такою якістю немає права займатися діяльністю! Олег Г.
Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ