Реабилитационный центр "Волна" отзывы

Отзывы о Реабилитационный центр "Волна". Реабилитационный центр "Волна" - клиника лечения наркологии, специализирующаяся на предоставлении...
4.1
19 153 просмотра
  • Пользователь оставил свой отзыв анонимно
    3 января, 2019 год

    Гость

    Колись проходив реабілітацію у центрі ВОЛНА, і мені допомогло. За два роки тверезості в мене з‘явилася сім‘я, я зміг працювати на нормальній роботі (не бігаючи за пігулками посеред дня), до моїх рідних повернувся спокій та радість.
    Хочу трохи розповісти про те що я там проходив. Спочатку мені наркоману було нічого не зрозуміло , але дивлячись на тих людей, які змогли залишитися тверезими я вирішив спробувати, але ж бути на лікуванні і марно витрачати час я не став (я ж не лох).
    Але було багато тих, хто попросту змарнував час, думаючи що програма фігня і він ніби дуже «розумний» і дорослий. Дуже жаль їх родичів, що їх дітям так і не дійшло. Але менші з тим.
    Зі мною працювали кожен день, було що психолог мужчина, було жінка. Три рази в тиждень я відвідував інформаційні заняття, були два тренінги на тиждень та безліч інших занять на разгрузку та інше. Кожен тиждень ми гради у футбол чи волейбол, мене брали кожен раз, мабуть тому що я мав бажання змінити життя.
    Спорт був кожен день, я набрав 17 кг. ( був 56).
    Зараз у себе вдома ходжу у спорт зал, раніше це була просто мрія, коли я бачив своїх друзів по школі які мали нормальний вигляд і мали сім‘і , а я не міг навіть від поліції втікати , бо не міг бігти.
    Харчування було добре.
    Пройшовши програму в центрі у мене змінилося життя, але чув за деяких тих, хто вважав себе «дуже розумним» і йому не треба лікування, що деякі знову проходять там лікування ( мабуть дійшло ), а деяких вже нема .
    Хочу сказати, тим хто пише негатив, що ви ж самі знаєте що це нагла брехня. Соромно за вас і дуже жаль що ви не відчуваєте повноту життя, яку я повернув завдяки тим людям, які своїм прикладом надихнули і мене спробувати щось змінити. І МЕНІ ВДАЛОСЬ.
    Дякую вам!!! Я вас дуже часто згадую!
    ДУЖЕ ВАМ ВДЯЧЕН!!!
    Достоинства Індивідуальний підхід.
    Спорт
    Тренінг профілактика зриву
    Особисті консультації
    Людське відношення
    Недостатки Знайти методику роботи з тими хто у «броні»

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ