Черкасский областной кардиохирургический центр отзывы

Отзывы о Черкасский областной кардиохирургический центр. Черкасский областной кардиохирургический центр является одним из ведущих региональных...
4
40 482 просмотра
  • 12 января, 2019 год

    ЩИРА ПОДЯКА

    Дуже рада, що є така нагода хоча б якимсь чином подякувати коллективу такого унікального центру. З першої хвилини перебування тут мене вразила щира турбота до розгублених і вбитих горем людей.
    Хочу висловити безмежну вдячність завідуючому відділенням кардіохірургії Осипчуку Дмитру Дмитровичу, анестезіологу Заліщуку Валерію Сергійовичу та всій хірургічній команді за професіоналізм за вдало проведену операцію (аортове шунтування) моєму чоловіку Круковському Валентину Миколайовичу.
    Велика подяка усім працівникам реанімаційного відділення, які з перших хвилин почали допомогати хворому і надавати висококваліфіковану допомогу.
    Після оперативного втручання ставила на ноги, підтримувала, вселяла надію на одужання чуйна, уважна, справжній професіонал лікар-кардіолог Черкащенко Тетяна Юріївна.
    Безмежно вдячна прекрасному складу медичних сестер, які разом із хворими переживають, заспокоюють і вселяють кожному пацієнту надію на видужання. Хочу згадати добрим словом увесь молодший медичний персонал відділення, який старанно слідкує за чистотою.
    Я не бажаю нікому бути пацієнтом лікарні, але хай усі знають, що у наш нелегкий час є такі самовіддані і чуйні люди в білих халатах.
    12 січня 2019 р.

Последние отзывы

Читать все отзывы
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ