Муравьев Виталий Николаевич отзывы

Муравьев Виталий Николаевич отзывы. Врач акушер-гинеколог I категории, врач ультразвуковой диагностики, заведующий отделением функциональной диагностики.
2.7
78 253 просмотра
  • Пользователь оставил свой отзыв анонимно
    22 февраля, 2019 год

    Неправильний діагноз і неправильна стать дитини

    Йшла на перше УЗД за направленням, робив хвилин 40, після прийому попросив 300 грн. Сказали стать дитини, хоч я й не питала, і сказали - дівчинка. Вгадайте, кого я народила? ;) Якщо пан лікар не впевнені, краще змовчати, так? Зустрів, до речі, так: Где собираетесь рожать? - На Червоному хуторі. - (кинув обмінку на стіл) - вот и идите на свой Красный хутор на УЗИ. Сказала, що за направленням з Голосіївського р-ну, з ЖК саме сюди. Прийняв.
    Друге УЗД - зайшла в кабінет, а він спить, ну добре, може пологи приймав вночі. Медсестра розбудила.
    Наступного разу ставить він мені діагноз "затримка розвитку плоду" і вузька чи яка там шийка, коротше, на 36 тижні, каже, не сьогодні-завтра народжу. Уявили? Тепер мене кладуть в стаціонар і на три дні під крапельницю, а наступного дня виявляється, що то ліки від тяжких болей, яких в мене при ідеальній вагітності без токсикозу і взагалі яких-небудь ознак, крім великого животика, НЕ БУЛО. Призначили ставити песарій - це таке кільце, що підтримує шийку, щоб передчасно не народити.
    На симпозиумі з начмедом в стаціонарі виявляється, що це нормально для такого терміну, і люди в такий термін народжують нормальних здорових дітей. І не треба мені ніякого песарію. Пішла до іншого закладу на УЗД - нормальна шийка, не звужена. Каже моя гінеколог: "Ти хоч би ще на 40 тижні народила!" Подивувались, подивились одна на одну, каже і сміх, і гріх... Каже, все в нормі, чекай своїх пологів.
    Висновок: я би ніколи в житті не народжувала в цього лікаря, і навіть не підходила, бо відношення дійсно хамовите. Не виключаю, що й мова зіграла свою роль. Народила на 39, до речі, трохи не дотягли до 40-го.
    Пане лікарю, ви давали клятву Гіппократа. Схаменіться.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ