Тарасюк Петр Николаевич отзывы

Тарасюк Петр Николаевич отзывы. Тарасюк Петр Николаевич - пластический хирург Центра косметической хирургии в Ровно....
3.7
60 545 просмотров
  • Колишній пацієнт
    14 июля, 2019 год

    Так, як воно є насправді

    Всім доброго дня. Хочу лишити тут відгук про септопластику, яку робив у даного лікаря у його приватній клініці минулого року в Бармаках. Операцію у нього зробив, але жодного покращення я в плані носового дихання навіть близько не відчув, а стало можливо навіть по відчуттям і гірше. При огляді він подивився і буквально відрзу видав фразу, що перегородка викривлена і лише оперативне втручання зможе мені нарешті допомогти, щоб дихати нормально і вирішити проблему. З плюсів лише виділю хороші палату і умови, ну і ціну в порівнняні з столичними ( хоча це сумнівні плюси, якщо результату ти не отримав по суті, ліпше б переплатив)
    Пишу відгук як воно було у мене. Після оперцаії, коли він оглянув, то сказав, що ще можна було б зробити так звану вазотомію - процедуру по випалювання судин і позбавлення від хронічного риніту, так як я всеодно пілся оперції не дихав нормально. Теж все вибачте до одного місця. Тільки гроші на вітер. Після виписки в мою ж палату прийшли двоє нових пацієнтів, тому я можу зробити без вагань висновок, що в людини це вже один з основних видів заробітку, і це вже все поставлено на прямий потік, як конвеєр ( я про операцію на носі, хоча і він там різні види цих операції виконує). Тому, дорогі читачі з такою ж проблемою носовго дихання, подумайте 100+ разів, чи варто вам звертатись до цього лікаря, щоб просто не витрачати марно доволі таки немалу суму грошей, надій та сил, і лише потім відчути, що стало навіть гірше. Відчуваю себе просто обманутим. І ще: я питання це моніторив і дізнавався, що я не лише один такий, хто пілся нього не задихав, як він мені це багаторазово обіцяв після операції. Знаю таких людей ще мінімум двоє. Надіюсь, що цей відгук суттєво похитне його репутацію, і Ви звернетеся до когось ліпше, хай дорожче, але отримаєте бажаний результат. Всім добра та міцного здоров*я.
    • Пацієнт
      17 марта, 2020 год
      Та ж сама ситуація, з порогу каже про операцію, в мене після неї ніяких змін. А про потік правда, в один день зі мною було мінімум 4 операції на ніс
      • Гость
        5 января, 2022 год
        Така сама ситуація. Лікар оглянув, сказав потрібно робити операцію, і все буде ок. 5 днів відмучувся після операції краще і не стало. Гроші на вітер!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ