Печиборщ Александр Вячеславович отзывы

4.3
6 903 просмотра
  • 2 августа, 2019 год

    Печиборщ Олександр В’ячеславович - нейрохірург від Бога!!!

    11.07.2019 року мені була проведена операція по видаленню грижі міжхребцевого диска шийного відділу (С5-С6). До операції я лікувався на протязі тривалого часу, але ні крапельниці, ні уколи, ні масажі, ані блокада не допомагали. Грижа міжхребцевого диска давала біль на шию, плечі та на праву руку до такого стану, що іноді неможливо було спокійно сидіти, лежати, спати та ходити. Після проведеної операції я в той же день відчув покращення, пропала біль в плечах та в руці.
    Тому хочу висловити безмежну вдячність і велику подяку лікарю-нейрохірургу, Олександру В’ячеславовичу Печиборщ!!! Божої ласки та благословення Вам і Вашій родині! Хай береже Вас Бог!
    Сподіваюсь мій відгук допоможе тим, хто має такі ж проблеми, або схожі, але боїться робити операцію. Да, операція дійсно складна, я сам дуже боявся і хвилювався, але все пройшло успішно. Сміливо можу рекомендувати Олександра В’ячеславовича Печиборщ всім, хто ще сумнівається з приводу операції, не втрачайте часу і звертайтеся до нього!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ