Оксфорд Медикал Ивано-Франковск отзывы

Отзывы о Оксфорд Медикал Ивано-Франковск. Оксфорд Медикал Ивано-Франковск - медицинский центр сети клиник в Украине,...
4.6
106 906 просмотров
  • Сюзанна Марія
    3 октября, 2019 год

    Некомпетентність та недосвідченість

    У клініці «Оксфорд медікал» працюють некомпетентні лікарі. Таке враження, що їх там примусово утримують, ніякої зацікавленості і відданості лікарській справі. Щоб стверджувати попереднє, мала нагоду і «щастя» побувати у гінеколога Деби Вікторії Тарасівни. Під час прийому лікар запропонувала здати аналізи на 3 тисячі гривень, результати яких я досі не маю повністю, лиш частково. На повідомлення не відповідає, придумує відмазки, в кінцевому результаті сказала що їх немає та звинуватила лабораторію, сказала пройти повторний аналіз знову за 3 тисячі гривень.
    Ліки, які були виписані Вікторією Тарасівною не допомогли, діагноз був поставлений неправильно, про що я дізналась у європейських лікарів, які напевне, мають медичну освіту, на відміну від вище сказаних. Кінська доза антибіотиків, від яких в мене пішла алергія, я припинила приймати, як і усі її препарати. Була змушена звернутися до лікарів через висипання на шкірі і погане самопочуття. Ніколи в житті не відвідаю дану клініку, бо вже з другого разу, дорога лікар-гінеколог, мене точно на той світ відправить.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ