Хмаренко Александр Николаевич отзывы

Хмаренко Александр Николаевич отзывы. Врач ортопед-травматолог Многопрофильной клиники "Доктор Алекс". Записаться на прием к Хмаренко...
4.4
26 992 просмотра
  • Валентина
    29 ноября, 2019 год

    Нам дуже пощастило, що маємо такого ХІРУРГА...

    І це не просто слова, бо переконана, що такого професіонала своєї справи в Україні більше немає. Тим паче, що в цій людині поєдналися не лише професійні якості, а й чисто людські. Тож дякую Боженьку, що посприяв мені знайти Олександра Миколайовича і здійснити за його допомогою мрію майже всього життя — позбутися жахливої деформації ніг.
    Мене зрозуміє лише той, хто знає, що таке вальгусна деформація ІІІ ступені. Із нею я прожила майже 30 років. І зараз, у 51, мені й досі не віриться, що можу взути нормальне комфортне взуття, можу не соромитися своїх ніг. Ще рік тому я навіть повірити не могла, що зважусь на таку операцію, навіть варіантів не розглядала. Поштовхом для дій стали слова однієї жінки, можна сказати, зовсім випадкової в моєму житті. Вона, побачивши мої ноги, сказала: "Це ж треба так себе не любити, щоб жити з такою проблемою...". Після цих слів я стала шукати варіанти, як позбутися жахливих шишок... І зробила величезну помилку, від якої хочу застерегти тих, хто має таку пролему — я зважилася на операцію з видалення шишки в обласній лікарні. Тисячу разів застерігаю — не робіть цього! Такі операції має проводити тільки спеціаліст-практик, хірург-ортопед, який здійснює такі операції постійно, а не кілька разів на рік. Можете уявити мій стан, коли після двотижневого перебування в гіпсовій лангетці я побачила, що стан ноги не покращився, а лише погіршився... І проблема не вирішилася, а лише усугубилася... Розпач побудив до нових дій. І тут прийшов в поміч Інтернет. Шукаючи порад, як вийти із складної ситуації, натрапила на сайт, де одна з дописувачок написала, що він нагадував фанклуб Олександра Хмаренка! Ще раз подякую Богу і з величезним задоволенням стану членом цього фанклубу, бо після всього, що мені довелося пережити, Олександр Миколайович став моїм рятівником, порадником і надзвичайно дорогою для мене людиною. Звичайно, йому довелося довгенько попрацювати над моїми ногами (зокрема, щоб виправити помилки свого колеги-хірурга з обласного центру) і операція тривала майже 4 години. Проте увага і позитивний настрій персоналу клініки "Доктор Алекс" вплинули на те, що для мене цей час пройшов непомітно. Зазначу, що й перебування в клініці запам’яталося лише з прекрасного боку: дуже комфортно, з великою увагою до пацієнта, з усіма зручностями. Тож величезна вдячність всім, хто був зі мною і під час операції, і протягом тих двох післяопераційних діб. А з Олександром Миколайовичем із того часу і ось вже півроку — постійно на зв’язку. Окрім консультацій в клініці "Доктор Алекс" та "Беатріс", весь реабілітаційний період ми тримали контакт по вайберу. Лікар постійно відповідав на всі мої запитання, детально розповідав що і як робити, давав цінні поради. Для нього кожен пацієнт — особистість, а це дуже важливо в наш час.
    Незважаючи на величезну зайнятість, Олександр Миколайович завжди знаходить час, щоб приділити увагу своїм пацієнтам. Надзвичайно приємний і позитивний, уважний і щирий. Саме таким є для мене Олександр Миколайович. Тож безмежно вдячна ВАМ, шановний, за Ваш професіоналізм, людяність, порядність і талант. Ви надзвичайно важлива Людина в моєму житті, бо віднедавна зробили його значно яскравішим, комфортнішим і приємнішим. Щастя Вам і всіх земних благ! Не прощаюся, бо ще приїду до Вас за ортопедичними "стельками".
    А всім, хто має сумнів щодо операції, скажу одне — починайте діяти і вирішення проблем зрушиться з місця. Сама операція — це зовсім не страшно. А от на реабілітаційний період слід налаштуватися. Тут величезну роль відіграє підтримка рідних.
    Валентина.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ