Михальчевский Пётр Семенович отзывы

4
470 просмотров
  • 12 февраля, 2020 год

    Не раджу

    Хочу розповісти про свій візит до хірурга на ім‘я Петро Семенович Михальчевський. Звернулася до нього з приводу нагноєння атероми. Лікар не міг розпізнати проблеми, проте запевняв, що підвищення температури від цього бути не може. На мої слова про те, що це атерома (а я знаю, бо це вже не вперше), відреагував несерйозно, з насмішками. Зрештою запропонував робити операцію наступного дня під загальною анестезією, з подальшим перебуванням у стаціонарі. На щастя, у мене відразу виникли сумніви щодо професійності лікаря, тож я поїхала в іншу лікарню, де мені за 20 хвилин видалили атерому і відпустили додому. На той момент температура в мене вже підвищилася до 38. Цікаво, що було б, якби я чекала ще добу, як пропонував лікар Михальчевский. Є також підозри, що лікарі «Оксфорд-Медікал» завжди віддають перевагу хірургічним процедурам під загальним наркозом, оскільки так пацієнт заплатить значно більше. Будьте обачні.
    • тим
      28 апреля, 2020 год
      в Германии, практически все хирургические вмешательства и гастро-колоноскопии делают под ОБЩИМ наркозом.
      • Анастасія
        7 мая, 2020 год
        Це мале хірургічне втручання, проводити яке під загальним наркозом жодному адекватному хірургу не спало б на думку. Лікар, про якого я лишила відгук, не міг навіть зрозуміти, що це атерома. Не кажучи вже про етику спілкування.
Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ